Abooow hakikaten ha.. Hafriyat kamyonu gibiydi![]()
4-WD testi yapıyorduk biz orda lütfen.Birinde de off-road yaptı![]()
![]()
bakıyorum da mutlusunNitekim akü bitince yolda kaldı![]()

Abooow hakikaten ha.. Hafriyat kamyonu gibiydi![]()
4-WD testi yapıyorduk biz orda lütfen.Birinde de off-road yaptı![]()
![]()
bakıyorum da mutlusunNitekim akü bitince yolda kaldı![]()
Katılıyorum Mazda cidden japon premiumu yaptı şu 2013 sonrası kasalarınıBu japonlarla anca akü biterse yolda kalabiliyorsun bizimde 2001 den 2015 e 15 yıl süren civic maceramız olmuştu 12. senesine girdiğinde akü biter kalırız korkusundan orjinal aküsünü tedbir amaçlı değiştirmiştik o yüzden hiç yolda bırakmadı sağolsun. Şimdi de japon sevdasını mazda 3 le devam ettiriyoruz.
çok şükür 2019'da ütü suyu içmiyorum4-WD testi yapıyorduk biz orda lütfen.
bakıyorum da mutlusun
![]()
Eyvallah sağolKanla ne güzel yazıyosun yav, sayende Corolla hakkında bile bilgi edindim, Allah razı olsun, ne diyimbende bizim lancerla ilgili yazayım bi ara, eski emektar, acaba nerededir şimdi? Az ırzına geçmedim, bana mısın demedi...
190 nm torklu olanlar en en en sağlamı.Akü macerası çok esprili bitti hahahahsha
Supriz sona bayıldım valla. Yakıt tüketimi ne durumda d4d motorun, yag yakma olmayan bakılması gereken kasa hangisi, 1.6 atmosferik lpg ikilisi nasıl aynı kasada? Kafamda deli sorular oluştu baştan sona okuyunca![]()
Teşekkürler190 nm torklu olanlar en en en sağlamı.
195 torklu olanları en en sağlamı.
Onun dışındakiler piyasadaki diğer dizeller gibi.Bakarsan bağ bakmazsan dağ.(Mjetler dışında; onlara bakmazsan bağ bakarsan dağ oluyor)
1,6 olanlar 132 likler ve 120 küsurlu olanlar var.Kasayı güzel yürüten, lpg ve kötü bakımlara katlanabilen motorlar.Yakıt olarak d4d motor 5,8 L/100km yakıyor.Benzinli de motorun beygirine ve hangi kasa corollada kullanıldığına göre değişiklik gösteriyor.7-9 arası diyebilirim.
Bir zaman sonra paylaşabilirim ancak şimdi gönlüm kaldırmıyorGeçmiş olsun maldır gider gelir üzülmeyin. Bu kadar darbeden öndeki aracı koruyan aracın fotoğraflarını da paylaşmalısınız bence japon arabaları narin olur kaportaları dandiktir diyenler görürler ne kadar güvenli olduğunu