Corollaya 1.33 Açık hava filtresi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VONALI MURAT

Asfalt Kurutucu
40
Uzun zamandır aklımda olan bir konu hakkında sizlerden fikir almak istiyorum. Arkadaşımın 2014 corolla 1.33 life aracına açık hava filtresi düşünüyoruz. Amaç performans kazanmak değil sadece motor sesinin daha tatminkar olmasını istiyoruz. Youtube da herhangi bir kaynak bulamadık malesef. Sizlerden böyle bir uygulama yapan varsa bilgilerinizi almak isterim.

hangi arabaya takarsan tak ses artışı yakalarsın, ama kendin de söylemişsin perf. beklentiniz olmasın. Olabildiğince egzoz manifoltundan uzak tutun yeter :)

dediğim gibi olabildiğince manifoltdan uzaklastırın soğuk hava çekecek yere konumlandırın yeter. bir de 50ti'lik filtre falan kullanmayın, toz toprak ne varsa çekiyor. kaliteli marka kullanmaya özen gösterin(k&n, aem gibi)

Acik hava filtresi yerine kutu ici filtre yaptirmanizi tavsiye ederim.daha saglikli.toyota ve honda larda biraz yuksek devir cevirdigi icin guzel ses aliniyor.k&n tavsiye ederim.eski aracim 1.3 toyota yaristi ve 4000 devirden itibaren cok hos ses gelirdi 7000 e kadar cevirirdim

Acik hava filtresi yerine kutu ici filtre yaptirmanizi tavsiye ederim.daha saglikli.toyota ve honda larda biraz yuksek devir cevirdigi icin guzel ses aliniyor.k&n tavsiye ederim.eski aracim 1.3 toyota yaristi ve 4000 devirden itibaren cok hos ses gelirdi 7000 e kadar cevirirdim
Cevabınız için teşekkür ederim . Peki bu markanın özel bir modeli falan varmı yoksa hava filtreleri standart mı ?

Cevabınız için teşekkür ederim . Peki bu markanın özel bir modeli falan varmı yoksa hava filtreleri standart mı ?
Standart değil. k&n.com'a girip marka model ve model yılı girdikten sonra size uygun filtreyi gösterecek. İsterseniz oradan sipariş geçebilirsiniz. Eğer yurtiçinden alıcam diyosanız da filtre kodunu alıp k&n distribütörü dükkanlara gidip alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...