KAPALI D SEGMENTİ 80-120 BİN TL ARAÇ BAKIYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihanakal61

Asfalt Kurutucu
10 Haz 2017
57
50
710
29
Antalya
ARKADAŞLAR MERHABA BU FİYATLARA PASSAT SUPERB MONDEO GİBİ SEÇENEKLERE BAKTIM. SİZİN DE GÖRÜŞLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM. ARACI SADECE BEN DEĞİL BABAM DA KULLANICAK. HEM SERİ HEM KONFORLU HEMDE YAKIT OLARAK UYGUN BİR ARAÇ BAKIYORUM FİYAT NE KADAR DÜŞÜK OLURSA O KADAR GÜZEL OLUR. BİR KAÇ PARÇA BOYADAN YANA SIKINTI OLMAZ ANCAK HASAR KAYITSIZ OLMASI TERCİHİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
 

alfhonso

Hakan BIÇAK
Eski İnfazcı, Yeni Eğitici
Yönetici
Admin
9 Eyl 2016
24,656
1
64,538
6,820
34
Denizli
Marka
Mercedes
Herkese merhabalar,
Ülke olarak birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan dönemde (her zamanki gibi) forum olarak her dsg konusunda olduğu gibi yine bi ufak sohbet geçmiş :)
Yaş olarak kendimizden büyük, küçük, yaşıt abla kardeş bacı kız erkek dil din ırk ayırt etmeden, görüşleri küçümsemeden sohbet etmeliyiz.
İnsan hak ve özgürlükleri kuralları, ahlak kuralları, dinimizin hoşgörü dini oluşu bir yana önce kendimize olan saygımızdan ötürü karşıt görüşte olduğumuz kişilere bile saygı göstermeliyiz.

Tekrarlanmamasını temenni ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım