HABER Delphi Technologies – İzmir Fabrika Ziyaret

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Delphi Technologies dünyanın lider satış sonrası tedarikçisi olarak öne çıkıyor. 2018 yılı net satışlar içerisindeki satış sonrasının payı yüzde 20 olarak dikkat çekiyor.

Reşat Dumanoğlu – Delphi Technologies Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve
Afrika Bölge Direktörü

Delphi Technologies’in Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü’yüm. Yaklaşık 20 yıldır Delphi Technologies’te görev yapıyorum. Delphi Technologies’de daha önce üretim kanalında, farklı görev ve fonksiyonlarda yöneticilik yaptım. 2014 yılında Satış Sonrası Ülke Direktörü olarak atandım. O dönemde sorumlu olduğum bölge yalnızca Türkiye ile sınırlıydı. 2015 yılında buna Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan eklendi. 2018 yılındaki son görevlendirme ile Bölge Direktörü olarak atanarak İngiltere merkezli olan Delphi Technologies‘in satış sonrası organizasyonunda Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika’da 67 ülkenin yönetiminden sorumlu olarak görev alıyorum. Bu görevimde...

Okumaya devam et...
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım