dizel & yazılım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DKB34

Panpa
Beta Programı
8 Eyl 2016
862
2,004
2,520
27
İstanbul
Marka
Seat
üstad valla ben de ecufast aklımdan geçirmiştim sadece, ama fiat ta sıkıntı cıkartsa vag gurubu araçlarda hayal dahi edemiyorum :D
hele ki genel olarak dsg problemi varken (Ben de yok ta olabilir de güvenmiyorum sonuçta b** ta çıkabilir :D) bir de şu son dönemlerde herşeyin zamlanması ile birlikte olan hevesim de kırıldı zaten :oops:
eğer yazılım yaptırcaksanız mgremaps'ı tavsiye ederim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: ayazoglu

summi

Profesör
9 Eyl 2016
193
258
1,335
Marka
BMW
üstad çok teşekkürler umarım @summi başkan da görür de bir açıklama yapar :D
Kusura bakmayın. Uzun bir süredir foruma girme fırsatı bulamadım. @Renard 'ın dediği gibi yaklaşık 1.5 senedir yazılımlı şekilde aracımı kullanıyorum. Yazılım yaptırdığımdan dolayı bir pişmanlık duymadım. Aksine yaptıramadan kullandığım 1 sene için ciddi bir pişmanlık duyuyorum. Araçta Delphi marka beyin olduğundan uygun yazılımın çıkması için 1 seneyi aşkın bir süre beklemek zorunda kaldım. Yoksa niyetim aracı aldığım gibi yazılım yükleyerek kullanmaktı :)
Aracı 20.000 kmdir yazılımlı bir şekilde kullanıyorum. Şuan sorunsuz olarak kullanmaya devam etmekteyim. Kullanırken rutin turbo araçlarda dikkat edilmesi gerektiği gibi soğuk motorla gazlamamak, performanslı kullanımların ardından turbonun soğuması için 2-3 dk beklemek gibi alışkanlıklar edindim. Bunlar dışında ekstra bir özen göstermeksizin kullanıyorum. Aracın yaptığı km nin tamamına yakını uzun yoldan ibaret. Uzun yolda da yeri geliyor sıkıştırıyorum yeri geliyor sakin kullanıyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: ayazoglu ve Renard
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım