Bende 2014 passat tdi dsg kullanıcısıyım.Yaklaşık 1 aydır 2. Viteste gelen öğütme sesi aracımdan gelmekte.Birde bu sesten daha önce gaza bastığımda araçta yığılma olmakta yani tam olarak hızlanmada gecikme olmaktaydı.Aracı servise götürdüğümde bana herhangi bir sıkıntısının olmadığını ama lastikler ömrünü doldurduğu için değişmemi önerdiler.Ne alaka diyeceksiniz.Sesin öğütme sesinin lastik kaynaklı olacağını düşündüler.Bende sanayide nu işten anlayan birine götürdüm.Aracı kullandığında şanzımandan olduğunu söyledi.Serviste anladığım kadarıyla işini hakkıyla yapan tecrübeli elaman bulunnamakta.Eğitimleri ustalıkları çok iyi değil.Doğuş otoyu aradım.Durumu izah ettikten sonra bana servis randevusu hem de çok hızlı bir şekilde oluşturdular.Sanırım şanzıman değişecek.Tabii garanti süresi 2 sene olduğu için iyi niyetten ne kadar alırlar bilemiyorum.Aracı sıfır aldım şu an 71000 de daha 4000 kilometre bakımına var . Sanırım bir daha vw ve onun benzeri Audi almayacağım.Ki Audi almayı düşünüyorduk 2 araba olarak.Bundan sonra Mercedes yada Volvo.Şimdi bir sürü masraf çıkaracaklar.Yaptırdığım gibi satacağım bundan sonra da kimseye önermeyi düşünmüyorum bu aracı (VW)