Dünyanın en çok satan markası Volkswagen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2016 yılında dünya genelinde en çok araba satan marka Volkswagen oldu.

Volkswagen dünya da en çok satan marka olmayı aslında Çin'e borçlu. Zira bu yıl Çin pazarında peynir ekmek gibi satıldı.

Toyota uzun yılların ardından en çok satan marka olma ünvanını Volkswagen'e kaptırdı ve 2. en çok satan marka konumuna düştü. Bence bundaki en büyük etken Toyota Camry'nin yenileniyor oluşu ve yeni tasarım dilinin fazla radikal oluşu etkili oldu.

Volkswagen Dieselgate skandalına rağmen nasıl en cok satan oldu anlayamadım ama kendilerini takdir ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Rakamlar için attığım linke bakabilirsiniz.
http://www.motor1.com/news/134747/vw-beats-toyota-best-seller/
 

tarikkomurcuu

Profesör
12 Eyl 2016
146
211
1,185
İstanbul
Adam gibi konus burada klavye artisligi yaoarsin karsima gelincd abi cekersin senin burnunu agzina sokarim
adam bilgilenesin diye bir şey paylaşmış,sen ona saygısızlık yapıyorsun bir de diyorsun ki "karşıma gelince abi çekersin" yaşın kaç bilmem ama ben muhtemelen 2 katın kadarım sana önerim kimseye klavye ortamında saygısızlık yapmayasın.
 

RedLine

Profesör
11 Eyl 2016
257
349
1,395
İstanbul
Marka
MINI
Sadece vw'de bile model,motor,donanım seçenekleri bu kadar farklı ve çeşitliyken, işin içine VAG girince , araba satın alma potansiyeliolan bir kişi vw almasa bile Audi,Skoda,Seat markalarından birinden alabiliyor. Olaya sadece vw açısından bakılsa bile, çeşitlilik ve dolayısıyla özelleştirme seçeneği ile yarışabilecek marka pek yok.

Şirketine filo aracı alacak adam da, üni öğrencisi de,gazcı genç de,kadın şöför de polonun farklı versiyonlarında aradıklarını bulabiliyor. Bu durumu vag marka modellerine yayınca zaten diğer markalara pek müşteri kalmıyor.
 
  • Beğeni
Tepkiler: hikmetkara

GARAJ TV

Panpa
9 Eyl 2016
6,305
8,799
4,770
Herkes uygun karakterde araba yapmak büyük bir başarıdır ve bu bukelemun karakterli arabaları ile satışlarda en iyisi olması çok normal bir durum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso

Emrullah

Asfalt Kurutucu
7 Eyl 2016
45
48
595
Yeni S-FR, Supra ve Corolla GTI ile önümüzdeki dönemlerde Toyota liderliği devralır diye düşünüyorum.

sfr4.jpg
toyotacorollagticoncept.jpg
toyota-supra-concept-render.jpg
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Yeni S-FR, Supra ve Corolla GTI ile önümüzdeki dönemlerde Toyota liderliği devralır diye düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 3922 Ekli dosyayı görüntüle 3923 Ekli dosyayı görüntüle 3924
Bence Toyota'nın yeni tasarım dilini tüketiciler pek beğenmiyor ve buna bağlı olarak baska markalara yöneliyorlar. VAG Grubu'da bu sene baya iddialı. Yeni Vw Arteon, Yeni Polo, Yeni İbiza, Seat'ın Suv modeli Arona, Vw'nin yeni Polo Suv'u, makyajlı Octavia, makyajlı Golf, makyajlı Leon, Tiguan Allspace, Yeni Touareg, Porsche Panamera Station, Yeni A8, Yeni A6, Yeni Crafter ve Yeni 1.5 motorlarını piyasaya sürecekler. Bana kalirsa seneyede en çok satan marka Volkswagen olacak.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım