AÇIK E-Devlet Trafik Cezası Gelmiyor

kill4dead

KAAN
Asfalt Kurutucu
18
Marka
Mercedes
Herkese merhabalar. Son 2 hafta içerisinde 3 defa radara girdim (Seyyar radar). Ancak cezaların hiçbirisi e-devlet' e düşmedi. Google' da araştırma yaptım ve cezaların en geç 3 iş günü içerisinde e-devlete düştüğü yazıyor. E-devlet sisteminde bir sorun mu var bilgisi olan var mı? PTT' den de sorgulama yapamıyorum sistem güncellemede yazıyor. Cezaların toplu olarak gelmesinden korkuyorum 4-4-4, 12.000₺ ceza gelecek.

Valla ben seyyar radara girdikten 1 saat sonra eve geldiğimde mail geldi. Bayramın geçmesini bekleyin. Bayramdan sonra düşmediyse bölge trafik'e filan gidin.

bunun kesin bir şeyi yok biz geçen yaz yediğimizde 15 20 gün sonra gelmişti bizle aynı hafta yiyen bi arkadaşa 8 ay sonra ceza makbuzu gelmişti

Valla ben de ceza yediğime eminim ancak bana da ceza gelmedi,1 ay oldu.2 sene önce de emin olduğum bir radara yakalanmıştım ancak o da gelmedi,çok ellememek lazım :D

Valla ben de ceza yediğime eminim ancak bana da ceza gelmedi,1 ay oldu.2 sene önce de emin olduğum bir radara yakalanmıştım ancak o da gelmedi,çok ellememek lazım :D
Evet öyle cidden çok kurcalamamak daha iyi gibi :D
bunun kesin bir şeyi yok biz geçen yaz yediğimizde 15 20 gün sonra gelmişti bizle aynı hafta yiyen bi arkadaşa 8 ay sonra ceza makbuzu gelmişti
Makbuz geç geliyor ancak e-devlete hemen düşmesi gerekiyor diye biliyorum.
3. Ayın 10 unda ceza yemiştim 2-3 gün önce geldi bana.

Geçen sene ama yazın yediğim ceza kışın gelmişti.
Makbuz mu geldi yoksa e-devlete mi yeni düştü?

Geçen sene mayıs ayında girdiğim radar ağustos ayında tutanak olarak elime ulaştı. Tanıdık trafik polisi varsa sistemden tutanak numarası ile görebilir. Çıktı olarak verirse tutanağı tutanak numarası ile ödeme yapabilirsiniz

Teşekkür ederim dönüşünüz için. Son 2 hafta içerisinde mi girdiniz radara?
Yok hayır benim bayağı oldu. Genel işleyişi açısından örnek verdim. Dediğim gibi, bayram öncesi yoğunluğu yaşanmış olabilir sistemlerde. Makbuz işine de çok güvenmeyin, bana o makbuzun gelişi belki 1 ay filan sürmüştü.

İyi bayramlar geçmiş olsun umarım girmemişsinizdir diyerek başlamış olayım 🙂 Bazı ekipler manuel ceza makbuzu ile yazıyor cezayı bu cezaların girişi sisteme yapılması bayram sonrası olur yoğun bir ceza furyası olacağını düşünürsek geç girişi yapılabilir eve gelmesi falan uzayabilir. Elektronik tablet PC üzerinden yazılan ceza e devlette sistemde bir sıkıntı olmaz ise 1 saati aşmadan araç sahibinin e devletine düşüyor. ( İstisna durumlarda olabilir tabi ) Çok emin iseniz ve eve gelme problemi PTT ulaştırma problemi vs vs ben bian önce şüphelerimden kurtulayım derseniz bayram sonrası 1-2 hafta bekleyip bi trafik birimine gitmenizi tavsiye ederim kazasız sürüşler dilerim.