ilanlara bakıyorum 70-75k parayaTabiki de e60 da neye göre kıyaslıyoruz ilan vs. yok mu?
Hocam o paralara alınan bu kasalarda çok dikkat etmen lazım patlamamış bmw bulmak çok zor.ilanlara bakıyorum 70-75k paraya
Babamın gönlünde passat var ama ben almışken AŞK 'BMW' olsun diyorumtemiz e 60 alamazsınız o paraya e60 BMW'nin ürettiği son gerçek BMW'dir bence konforu hissi mükemmel bir araba
eski arabalar sıkıntılı hele de BMW'ler masrafları az buz değildir bence yeni bi araç bakınBabamın gönlünde passat var ama ben almışken AŞK 'BMW' olsun diyorum
Passat güzel araba ama ben almışken premium olsun istiyorum. kafamda b8 1.8tfsi audide var ama bilemiyorum siz ne önerirsiniz model olarak sportif olsuneski arabalar sıkıntılı hele de BMW'ler masrafları az buz değildir bence yeni bi araç bakın
ben hayatta o paraları vermem ama araba temiz duruyor
Peki hangi arabaya verirsiniz siz olsanız.ben hayatta o paraları vermem ama araba temiz duruyor
Premium araçların bakım maliyeti çok fazla bence babanızın isteği en makul olanı passat al devam etPeki hangi arabaya verirsiniz siz olsanız.
eyvallah seviyorum yemin ederim bu forumu sizle yüz yüze tanışmıyoruz ama mesajlarınızda bizim iyiliğimizi düşünerek yorum yazdığınızı hissettiriyorsunuz .Premium araçların bakım maliyeti çok fazla bence babanızın isteği en makul olanı passat al devam et
Hastası olmadıkça alınacak araçlar değiller benim o kadar param olsa 5 30i alırımeyvallah seviyorum yemin ederim bu forumu sizle yüz yüze tanışmıyoruz ama mesajlarınızda bizim iyiliğimizi düşünerek yorum yazdığınızı hissettiriyorsunuz .
E60 kasamı ayrıca onlar hem yakıt hemde bakımı falan masraflı olmaz mı yoksa bende isterimde . Benim e90 320d gönlümde çünkü araba en basiti motoru çok güçlü üstüne üstlük az yakıyor.Hastası olmadıkça alınacak araçlar değiller benim o kadar param olsa 5 30i alırım
Arkadaşımda almıştı 150.000de kosiflerin aracıydı araba çok temizdi sorun yaşamadı o öyle bulursanız olabilir yoksa dizelin ağır bakımları adamı yorar. Ben e60ı uzun süre kullandığımdan seviyorum güzel makineE60 kasamı ayrıca onlar hem yakıt hemde bakımı falan masraflı olmaz mı yoksa bende isterimde . Benim e90 320d gönlümde çünkü araba en basiti motoru çok güçlü üstüne üstlük az yakıyor.