AÇIK E90 Devri bitti mi ? İnsanlar neye yöneliyor ?

Bloo.

Efekan Alpay
Senkromeççi
14
21
Marka
Mercedes
Arkadaşlar selam, herkese iyi çalışmalar diliyorum.

Cepteki son 750.000₺ ile E90 almak mantıklı mıdır ?

İyi, kötü ne bekleniyorsa yardımcı olursanız sevinirim önerilere açığım.

Herhangi bir segment tercihi yok.

Sürüş dinamiği yerinde olsun.

Usta, parça maaliyetleri düzgün olsun yeterlidir.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkür ederim. Değerlendireceğim, farklı alternatiflere yöneleceğim kuvvetle muhtemel. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
her ne kadarda yorumumu eksileyenler olsada,uğraştığına değmez,usta kaprisine,parça aramasıyla uğraşmak hele hele bu zamanda ciddi sinir ister.ben bu filmleri çok gördüm o yüzden tecrübelerime nazaran yazdım o yorumu.eksileyenlerin nesi zoruna gitti anlamış değilim neyse....

500x'te bakabilirsiniz (200-230 bin km aralığında 1.6 mjet manueller var ) ,egeada bakabilirsiniz japonlarada yönelin diyeceğim ama ciddi paralar şuan oralar.astra j olacaksa 1.3ü değerlendirn derim,en azından multijet parça usta zibille

Son düzenleme:
Hocam yaşınız genç hevesinizi anlıyorum fakat direkt hiç bulaşmayın. Bir şeyin ya güzelini alacak bütçenizin olmasını bekleyin ya da almayın. O paraya tertemiz b segmenti almak, yıkık dökük bir premium d'den hem daha doğru bir tercih hem de daha şık durur. Elin eskisini toplamak öyle kolay iş de değil. Toplasanız bile ne kadar iyi kondisyona geleceği şüpheli.

İllam E90 olacaksa (saygım sonsuz heves edildiyse tatmadan bırakmak kenara atmak hoş bir durum değil bence) N47 motor yerine M47 bakılabilir. Lci olması sizin için çok önemli değilse bence non-lci M47 daha iyi bir tercih olur.

Arabalardan ne kadar anlıyorsunuz bilmiyorum ama gereksiz sıkıştırmazsanız, soğukken hiç sıkıştırmazsanız, sıvıları olması gerekenden erken ve kaliteli ürünlerle değişirseniz, elektrik tesisatına saçma sapan müdahalelerde bulunmazsanız ve kasaplardan geçmemiş bir araba alırsanız sizi üzmez. Lakin cepteki son parayla hiçbir otomobil alınmaz.