Seçimden sonra kitlerler cezayı, genellikle bu tip modifiyeli araç sahipleri kendi seçmenleri, oylarını kaybetmemek için atılmış bir adım.
Ya ben, "bu tip modifiyeli araç sahipleri kendi seçmenleri" cümlesine katılmıyorum. Nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun? Yani modifiyeli araç sahibi olup olmamasının iktidar veya muhalefet partisi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, çevremde bir sürü modifiyeli araç sahibi de var normal stock kullananda ama karmakarışık bir durum. Yani o, iktidar bu muhalefet veya şuçu bucu gibi bir genellemeyi doğru bulmuyorum, kabul de etmiyorum. Siyaset ile apaçiliğin, modifiyenin nasıl bir bağlantısı var anlatırsan sevinirim.Seçimden sonra kitlerler cezayı, genellikle bu tip modifiyeli araç sahipleri kendi seçmenleri, oylarını kaybetmemek için atılmış bir adım.
Ya ben, "bu tip modifiyeli araç sahipleri kendi seçmenleri" cümlesine katılmıyorum. Nasıl böyle bir genelleme yapabiliyorsun? Yani modifiyeli araç sahibi olup olmamasının iktidar veya muhalefet partisi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, çevremde bir sürü modifiyeli araç sahibi de var normal stock kullananda ama karmakarışık bir durum. Yani o, iktidar bu muhalefet veya şuçu bucu gibi bir genellemeyi doğru bulmuyorum, kabul de etmiyorum. Siyaset ile apaçiliğin, modifiyenin nasıl bir bağlantısı var anlatırsan sevinirim.
Aynen öyle. Normalde hiçbir konuda geri adım atmazlar, çünkü genelde yaptıkları şey, kendilerine oy vermeyen kitleyi etkiler.Şöyle, ilk ceza yazmalar başladığı zaman modifiyesuçdeğilyaşamtarzı hashtagiyle yayınlanan videoları izleseydin dediğimi anlardın, genellikle kelimesi %80 içeriri, senin çevren %20 dir, cam filmi muhabbeti başladığında da gördük bunu, hala dediklerimin arkasındayım. Adamların tek düşündüğü seçmenlerinin sinirlenip onlara oy vermesinden vazgeçmeleri.
5 gün ne düşündüler acabaTaş taş geçiyolar arkadaşlar