Eldiven/Eldivenler(?)

flare

Eren Duygun
Düz Yol Gazcısı
19 Mar 2023
17
29
145
Tekirdağ
Marka
BMW
Normal yol için geyik derisi eldiven, karting eldiveni için karting eldiven,pist için pist eldiveni,simülasyon için simülasyon eldiveni; bi tık fazla değil mi sanki
Geyik derisi olanı ben kendi keyfim için almayı düşünüyorum simülasyon için de eldivene ihtiyaç duyacak kadar profesyonel yapmıyorum sadece muhabbet olsun diye yazdım.
Yazın sıcağında elimi yakmayacak bir eldivene ihtiyacım var aynı zamanda cebimi de yakmamalı, sparco vb de olur kaliteli olsun ama f/p olsun.
Körfeze piste de gireyim Ankara'da karting de yapabileyim ne almam lazım ne önerirsiniz rahatlığı da benim için çok önemli aynı zamanda bunlarda da pek profesyonel sayılmam,
pist eldiveni karting için de kullanılır bence ama bununla ilgili internette pek bi bilgi yok ve benim de eldivenler hakkında çok bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim.
Direkt eldiven markası da verebilirsiniz
 
  • Beğeni
Tepkiler: Onatygt
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım