HABER Elektrikli kertenkele Fisker!

turkischer

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
88
65
1,010
İstanbul
Daha önce şahsi Twitter hesabında yeni şirketi Fisker Inc.’nin geliştirdiği 650 kilometre menzilli elektrikli otomobilin bir fotoğrafını paylaşan Henrik Fisker, son olarak otomobilin ön kısmının fotoğrafını takipçilerine sundu.

Aşağıda görebileceğiniz eski bir bilgisayar oyunundan fırlamış bir görsel gibi duran fotoğrafı paylaşan Henrik Fisker, otomobilin ön kısmının aerodinamik faktörlerden son derece etkilenerek ortaya çıktığını belirtti. Tıpkı ızgarasız ön yüz tasarımı gibi, adaptif LED farları, ortalanmış radar ve kamera sensörü gibi noktalarla, yenilenen Tesla Model S ile benzerlikler taşıyan yeni Fisker, kelebek kanatlarını andıran bir kapı açış stiline sahip.

Aerodynamic low front with small trapezoid center radar & camera. Adaptive LED lights. More to come… pic.twitter.com/TkPX0I7bur

— Henrik Fisker (@FiskerOfficial) October 24, 2016

Henrik Fisker, birkaç gün önce de, otomobilin kapıları açık halde çekilmiş bir yan profil fotoğrafını Twitter hesabında paylaşmıştı. Paylaştığı ilk fotoğraf ile otomobil hakkındaki beklentileri oldukça yükselten Henrik Fisker, bir kertenkeleyi andıran ön yüz tasarımıyla hayal kırıklığı yaşattı. Kertenkele görünümlü bu otomobili tasarlayan kişinin, BMW Z8, Aston Martin DB9 ve Aston Martin V8 Vantage’ı da tasarlayan kişi olduğuna inanmak bir hayli güç doğrusu.

Yeni üretilecek olan bu elektrikli otomobil, Fisker Karma’nın halefi olacak. Fisker, otomobilin açıkken kelebek kanadı görünümüne sahip kapılarının yanı sıra, sportif ve ferah bir otomobil olacağının da bilgisini verdi. Önümüzdeki yılın sonunda satışa çıkması beklenen yeni otomobil, Fisker Inc.’nin ilk otomobili olacak. Bunun yanı sıra otomobil ile alakalı bir bilgi daha var; otomobil, kendi firmasının alt birimi olan Fisker Nanotech’in ürettiği batarya teknolojisine sahip olacak.

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

Reventon

Asfalt Kurutucu
26 Eyl 2016
18
1
595
Bu tasarımın nesi hayal kırıklığı? Kertenkeleye de pek benzetemedim. Bu tarz öznel konularda hayal kırıklığı gibi yorum yapmanız haber kalitenizi düşürüyor.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım