KAPALI Emekliye 25-33 arası araç

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Goktug
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Goktug

Profesör
Destekçi
512
25
Merhaba arkadaşlar emekliye sorun yaratmayacak, yaratsa da maddi acıdan üzmeyecek şekilde çözülecek araç aranıyor arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
 

Binmişliğim yok. Ama yıllardır duyduğum, okuduğum bir kronik sorunu da yok. Bunda yer alan her parça zaten herhangi başka bir Toyota'da da kullanılmıştır, sorun çıkardığını veya çıkaracağını zannetmiyorum. :D
Efsane kasa diye dolaşıyor millet ama bunların daha güvenli olduğu bir gerçek. Bu kasanın makyajsızı zamanında euroncap'te 3 yıldız aldığında (98 yılı), BMW 3 serisi 1-1,5 yıldız almıştı. Türkiye için Corolla'nın kayıp nesli diyebiliriz sanırım buna. Ama efsaneden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Makyajsızlarında 1.3-1.6, makyajlılarda 1.4-1.6 var diye biliyorum. LPG sorun değilse 1.6 almak daha iyidir diye düşünüyorum. LPG'siz 1.6 yorabilir.
 
D sınıfı düşünmüyoruz. Toyota hoşumuza gitti ancak fiyatı çok fazla gibi 2002 bir araba için. Hyundailer hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
İki gündür sahibindende deliye döndüm modeli yüksek olsun diyorum hyundailer var. Abs bile yok temiz desen değil güvenlik desen yok zaten. Modeli düşük olanlarda insan bir düşünüyor felan uyuyamıyorum, rüyalarıma ilanlar girip duruyor. Durum vahim :)
 
Volvo sorun çıkartırsa altından kalkamayız. Düşük kmde bu fiyatlara yok 1.6 ların da yakıtı fazla.
Volvolar fazla sorun çıkaran araç değiller. S40 1.6 lar sorunsuzluk abidesi desek her halde yalan söylemiş olmayız çünkü kullananların çoğu servise bakım dışında gitmemişler. Yakıt sorunu LPG ile çözülür ki Volvoların LPG uyumunda herhangi bir problemi yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...