En Son Ne Aldınız?

➡️ TürkTelekom İnternet Hizmeti: Yıllardır hayalini kurduğum bin bir eziyet, belge, başvuru, şikayet ve rica ile altyapı işlemlerini bitirip sonunda fiber internet alt yapısında hizmet almaya başladım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder 🥲
➡️ VegGieg CAT6 1000Mbps Gigabit UTP Ethernet Kablosu 10 Metre
tt4.png

ADSL kullanırken yapılan son hız testleri belli oluyor sanırım :d

➡️ EYÜP SABRİ TUNCER Doğal Bambu Karbonlu Diş Macunu
➡️ Sahler Havuzlu Paspas Seti: Gerçekten hakkını veriyorlar malzemesi olsun, oturması olsun 10/10 ürünler. Aracına uyan bu tip paspas seti almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.
➡️ Rİzline Bagaj Havuzu: Fiyatına göre başarılı ürünler, koku vs yapmıyor, görevini iyi bir şekilde yerine getiriyor.
➡️ Citizen Eco-Drive BM7108-81L: Babaya babalar günü hediyesi olarak alındı, safir camlı olması ve fiyat avantajı sebebiyle iyi bir seçenekti.
➡️ Spigen Apple iPhone 14 Plus Kılıf Liquid Air Matte Black : 110 TL'ye köprü altında bile kılıf kalmadı muhtemelen :D
➡️ Spark 7050 Wash Mitt
➡️ Samsung DW60DG540FWQ, 4 Programlı Solo Bulaşık Makinesi: Kamu veya öğrenci indirimiyle kendi sitelerinde piyasadan çok daha ucuza 6 taksit alınabiliyor, gayet iş gören bir cihaz.

➡️ TürkTelekom İnternet Hizmeti: Yıllardır hayalini kurduğum bin bir eziyet, belge, başvuru, şikayet ve rica ile altyapı işlemlerini bitirip sonunda fiber internet alt yapısında hizmet almaya başladım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder 🥲
Ekli dosyayı görüntüle 50987
Darısı benim başıma diyeyim,eve kadar fiber altyapı için 2 yıldır uğraşıyorum. Btk, açık kapı, Ümraniye Telekom müdürlüğüne 2 kere dilekçe yazdım. En sonunda müdürlük projeyi çizdi onaya gönderdi bu seferde bölge müdürlüğü tarafından onaylanmadı.
Yan bina fiber kullanıyor, bizde VDSL altyapı mevcut 50mbps üstünü kaldırmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 50987

➡️ EYÜP SABRİ TUNCER Doğal Bambu Karbonlu Diş Macunu
➡️ Sahler Havuzlu Paspas Seti: Gerçekten hakkını veriyorlar malzemesi olsun, oturması olsun 10/10 ürünler. Aracına uyan bu tip paspas seti almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.
➡️ Rİzline Bagaj Havuzu: Fiyatına göre başarılı ürünler, koku vs yapmıyor, görevini iyi bir şekilde yerine getiriyor.
➡️ Citizen Eco-Drive BM7108-81L: Babaya babalar günü hediyesi olarak alındı, safir camlı olması ve fiyat avantajı sebebiyle iyi bir seçenekti.
➡️ Spigen Apple iPhone 14 Plus Kılıf Liquid Air Matte Black : 110 TL'ye köprü altında bile kılıf kalmadı muhtemelen :D
➡️ Spark 7050 Wash Mitt
➡️ Samsung DW60DG540FWQ, 4 Programlı Solo Bulaşık Makinesi: Kamu veya öğrenci indirimiyle kendi sitelerinde piyasadan çok daha ucuza 6 taksit alınabiliyor, gayet iş gören bir cihaz.
Kiralık evdeki internet eziyetimden sonra ben de çok isteyerek fiber bağlattım Allaha şükür şimdi sorunsuz kullanıyorum.

1751700838775.png

TürkTelekom İnternet Hizmeti: Yıllardır hayalini kurduğum bin bir eziyet, belge, başvuru, şikayet ve rica ile altyapı işlemlerini bitirip sonunda fiber internet alt yapısında hizmet almaya başladım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
ben de yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum tt nin uygun denilebilecek vdsl paketi var da en son 4-5 yıl önce tt kullandığımda memnun kalmamıştım tekrar geçsem mi onu düşünüyorum

UV ve mavi ışık filtreli gözlük camı 2000₺
( 2 adet cama çerçeve olmadan bu parayı vermek biraz can sıktı, fakat özellikle güneşin dik geldiği saatlerde dışarıda yürümekte zorlandığım için mecbur kaldım.)

15x 40x40 profil demir ucu için kauçuk kapak
Honda Jazz GE manuel için Exedy baskı balata seti

Ufak beyimiz (7) için "Güzel Ülke Atlası" aldım.(530 TL) Çocuklar için mükemmel bir çalışma tavsiye ederim.

Yine beyimiz için Knex marka Saurus Rex robot dinozor yapım seti aldık.(2450 TL)
#Reklamdeğildir

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: Testarossa
1250 TL LPG
500 TL Turkcell Paket yükleme
990 TL Vodafone Paket Yükleme
Vodafone Faturalı Hat @nıneleven sayesinde, teşekkürü borç bilirim
25 Parçalı Hassas Tornavida Seti
13 Pro için Spigen Liquid Crystal Kılıf
TT-Technic MAS Dijital Multimetre
Note 10 Lite için Microsonic Deri Kılıf