Longines master collection moonphase automatic
Darısı benim başıma diyeyim,eve kadar fiber altyapı için 2 yıldır uğraşıyorum. Btk, açık kapı, Ümraniye Telekom müdürlüğüne 2 kere dilekçe yazdım. En sonunda müdürlük projeyi çizdi onaya gönderdi bu seferde bölge müdürlüğü tarafından onaylanmadı.TürkTelekom İnternet Hizmeti: Yıllardır hayalini kurduğum bin bir eziyet, belge, başvuru, şikayet ve rica ile altyapı işlemlerini bitirip sonunda fiber internet alt yapısında hizmet almaya başladım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
VegGieg CAT6 1000Mbps Gigabit UTP Ethernet Kablosu 10 Metre
Ekli dosyayı görüntüle 50987
ADSL kullanırken yapılan son hız testleri belli oluyor sanırım :d
Kiralık evdeki internet eziyetimden sonra ben de çok isteyerek fiber bağlattım Allaha şükür şimdi sorunsuz kullanıyorum.TürkTelekom İnternet Hizmeti: Yıllardır hayalini kurduğum bin bir eziyet, belge, başvuru, şikayet ve rica ile altyapı işlemlerini bitirip sonunda fiber internet alt yapısında hizmet almaya başladım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
VegGieg CAT6 1000Mbps Gigabit UTP Ethernet Kablosu 10 Metre
Ekli dosyayı görüntüle 50987
ADSL kullanırken yapılan son hız testleri belli oluyor sanırım :d
EYÜP SABRİ TUNCER Doğal Bambu Karbonlu Diş Macunu
Sahler Havuzlu Paspas Seti: Gerçekten hakkını veriyorlar malzemesi olsun, oturması olsun 10/10 ürünler. Aracına uyan bu tip paspas seti almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Rİzline Bagaj Havuzu: Fiyatına göre başarılı ürünler, koku vs yapmıyor, görevini iyi bir şekilde yerine getiriyor.
Citizen Eco-Drive BM7108-81L: Babaya babalar günü hediyesi olarak alındı, safir camlı olması ve fiyat avantajı sebebiyle iyi bir seçenekti.
Spigen Apple iPhone 14 Plus Kılıf Liquid Air Matte Black : 110 TL'ye köprü altında bile kılıf kalmadı muhtemelen
Spark 7050 Wash Mitt
Samsung DW60DG540FWQ, 4 Programlı Solo Bulaşık Makinesi: Kamu veya öğrenci indirimiyle kendi sitelerinde piyasadan çok daha ucuza 6 taksit alınabiliyor, gayet iş gören bir cihaz.
ben de yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum tt nin uygun denilebilecek vdsl paketi var da en son 4-5 yıl önce tt kullandığımda memnun kalmamıştım tekrar geçsem mi onu düşünüyorumTürkTelekom İnternet Hizmeti: Yıllardır hayalini kurduğum bin bir eziyet, belge, başvuru, şikayet ve rica ile altyapı işlemlerini bitirip sonunda fiber internet alt yapısında hizmet almaya başladım. Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder