ben babamın adına yaptıracağım herhalde düşük olur biraz daha, hakikaten o da çokmuş ya 1850 lira niye öyle ya Allah Allah...1850 ye yaptırdım sigortayı en uygunuda buydu resmen sinirden ağlayacaktım seneyede böyle olursa arabayı annemin üzerine devredicem (anadolu sigorta)
hasarsızlık indirimi ile mi yaptırdınız kaskoyu nasıl o kadar ucuz oldu?740 TL'ye bugün kasko yaptırdım trafik sigortası arayışlarım devam ediyor
babamın adına ilk yapılacak poliçe... var mı bunun gibi ilk poliçe için teklif alacağımız bir yer sigortam.net gibi bir kaç yer dışında?https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm
Teklif alın, uygun acentaya başvurun.
Xperia Z3
teşekkür ederim.enuygun.com, sigortam.net gibi siteler en uygun sigorta ve kaskoyu buluyor..Oradan bakmani tavsiye ederim.Hatta farkli bir yerden ayni fiyati aldiysan kendilerinden yaptirman icin 50-60 tl kadar daha dusuk teklif veriyorlar.Bir bakmakta fayda var
teşekkürler arkadaşlar olabildiğince uygun rakamlara hallettim.
arkadaşlar öncelikle işi aceleye getirmeyin konuştuğunuz yerler ile 1-2 defa daha konuşun her zaman, çünkü her yeni konuşmada fiyat düşüyor biraz daha. Ayrıca onlar sormasa da siz o zamana kadar aldığınız en düşük trafik sigortası ücretini söyleyin onlara ben 1100 lira teklif aldım demiştim. 1333 tl olan sompo japan'ın fiyatını 1070e indirdiler. Ama mesela 1200 teklif aldım deseydim muhtemelen 1170 diyecekti. Ama fiyatı çok indirip almadığınız fiyatı söylemeyin o fiyata yok gidin orda yaptırın demesinler sonra size tabi ki ben babamın adına yaptırsamda bundan önce bir trafik sigortası olmadığı için 4. basamaktan başlatıyorlar ve biraz daha yüksek oluyor ücret. Genel olarak böyle.Nasıl hallettiğini de yazarsan en azından ihtiyacı olanlara yol göstermiş olursun
aynen öyle ucuz fiyat buymuş deyip atlamamak gerek içeriği çok dikkatlice okumak gerek.Kasko yaptıracak arkadaslara önerim kesinlikle içeriğide detayliç okuyun çünkü ufak onarımların olduğu kasko yu bozmamasi camın yetkili serviste değişme imkanı ve kasko yu bozmamasi ayrıca hasarsizlik koruma teminatı bence bunlar önemli çünkü bunları özellikle bu internet üzerinden yapan firmalar uygun fiyat için kesiyorlar
kaskodan kaskoya değişir ama ben ilk defa rastlıyorum orjinal parça kullanmama durumuna...kaskoların bazılarında orjinal parça kullanamama gibi problem yaşanıyormuş arkadaşlar bu ne kadar doğru onunda maddesi ayrımıdır.