veeeee sonunda Focus ve tam anlamıyla bi test videosu mütevazı görüntüsünün altında haylaz mı haylaz bi şase teknolojisi yatıyor İyi seyirler
Aynen, bende 205-55-16 var ve bazı virajlarda pc5 bile yetmiyor bana. Jant ebatı büyütüp pilot sport 4, sport contact 6, premium contact 6 falan almanın peşindeyim.Ha bu arada makyaj oncesi focusu 1.6 125 beygir benzinli motorunu 225 45 17 yokohama lastiklerle kullanmistim. Biliyorum yani bu aletin tutan lastikle neler yaptigini ah tutan lastik olaydi ne hizlara cikardim da iste... Neyse ben yinede bunu bile yapabildigim icin cok memnunum
Bakalim para birikturip bu sefer egea Dct kiralayip cekmeyi dusunuyorum. Ama ondan once bi civic 1.6 cvt gelebilirAynen, zaten ben de senin yorumlarını destekleyici maksatla yazdım. Gönül ister ki yeni çıkacak mk4 focus'u alalım ( o bu kusurların hemen hepsinden uzak olacak ) ama dünyanın parası olacağı için şimdiden yalan bir araba Test için tekrar tebrikler kardeşim sıkılmadan izledim açıkçası devamını bekleriz
Bize direk focus ST lazim yada RSAynen, bende 205-55-16 var ve bazı virajlarda pc5 bile yetmiyor bana. Jant ebatı büyütüp pilot sport 4, sport contact 6, premium contact 6 falan almanın peşindeyim.
Brnc kanalindan aliyorum ben yaa nocopyrighted dan tum otomobil bloger lari aliyor bi farkimiz olsun dimiTelif yemeyeceğin müzikler için bu kanala bakabilirsin
https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds/featured
Valla hatirlamiyormusunuz haberlerin birinde kamuflajli focusun arkasinda torsiyon vardi mevcut suspansiyon mk1 den beri hemen hemen ayni da bence bu sekil de devam etmeliEline sağlık test gayet başarılı olmuş.
Yeni gelecek mk4 kasa da sadece baş, diz mesafesi ve işçilik üzerinde iyileştirmeler yapsalar yeterli.
Bize direk focus ST lazim yada RS
St yayları temin edebilirim zaten ileride bakalım maddi durumlara göre.Valla hatirlamiyormusunuz haberlerin birinde kamuflajli focusun arkasinda torsiyon vardi mevcut suspansiyon mk1 den beri hemen hemen ayni da bence bu sekil de devam etmeli
17'lik jant + St yayları bayağı masraflı olacak. Bunlara maddi güç ayırabildiğimde yapacağım inşaallah Zaten St yayları ve 17'lik lastiklerden sonra tutuş ciddi oranda artacaktır ki fazla bile gelebilir.Rahatladim st yayi tak piste cik
Biyerden bi es ti bulsak da test etsek17'lik jant + St yayları bayağı masraflı olacak. Bunlara maddi güç ayırabildiğimde yapacağım inşaallah Zaten St yayları ve 17'lik lastiklerden sonra tutuş ciddi oranda artacaktır ki fazla bile gelebilir.
Tur oto, bilaller falan verir ancak teste. Zaten onlardan baskasinda da yoktur ki ciddi alici olmadiktan sonra test ettireceklerini sanmiyorumBiyerden bi es ti bulsak da test etsek
Şahsuvaroglu 'nu da ekleyelimTur oto, bilaller falan verir ancak teste. Zaten onlardan baskasinda da yoktur ki ciddi alici olmadiktan sonra test ettireceklerini sanmiyorum
Şahsuvaroglu 'nu da ekleyelim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz musteri degiliz test edip gitcezTur oto, bilaller falan verir ancak teste. Zaten onlardan baskasinda da yoktur ki ciddi alici olmadiktan sonra test ettireceklerini sanmiyorum
Ben bakiyorum ara araFocusclubtr ye takilan var mi ?
Vallahi kardesim o kadar aktif degilim. Biraz cins bir yer o forum. Aktif ve rutbesi fazla olanlarin ukalaca tavirlari cok. Halojen far ampulu soruyorum gozlerini kontrol et diyorlar, lastik yorumu yapiyorum onca yaris tecrubeme ragmen lastikleri hic boyle yorumlayamamistim falan diye kucuk gormeye calisan yorumlar yapmaya calisiyorlar. Girip bilgi edinip fazla takilmadan cikacaksin. Yenilere karsi guzel bir ortam degil. O yuzden paylasirim yine sacma sapan yorum yaparlar falan sinirlerim. Kusura bakmazsan ben hic girmeyeyim o ise.Testi paylasirmisin rica etsem
sorun değilVallahi kardesim o kadar aktif degilim. Biraz cins bir yer o forum. Aktif ve rutbesi fazla olanlarin ukalaca tavirlari cok. Halojen far ampulu soruyorum gozlerini kontrol et diyorlar, lastik yorumu yapiyorum onca yaris tecrubeme ragmen lastikleri hic boyle yorumlayamamistim falan diye kucuk gormeye calisan yorumlar yapmaya calisiyorlar. Girip bilgi edinip fazla takilmadan cikacaksin. Yenilere karsi guzel bir ortam degil. O yuzden paylasirim yine sacma sapan yorum yaparlar falan sinirlerim. Kusura bakmazsan ben hic girmeyeyim o ise.