Ford focus,
Ford focus,
Özellikle mk2.5 o kadar tok dururken mk4'ün o kadar şişirilmiş içi boş bir araç gibi durması (bknz Fluence) arabanın karizmasını bozmuş
Ford focus,
Özellikle mk2.5 o kadar tok dururken mk4'ün o kadar şişirilmiş içi boş bir araç gibi durması (bknz Fluence) arabanın karizmasını bozmuş
Şu makine de şişirilmiş içi boş fluence'a benzetildiğine göre bir yaşıma daha girdim demektir.Ford focus,
Sözüm daha çok sedan versiyonu için, yoksa SW versiyonu ve st line hb versiyonu her türlü iyi duruyorŞu makine de şişirilmiş içi boş fluence'a benzetildiğine göre bir yaşıma daha girdim demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 43872
Ekli dosyayı görüntüle 43873
Heh işte şimdi oldu. Diyorum bu makine nasıl fluence'a benziyor. Mk4'ün kasa versiyonları çok fazla. Trend paket ile st-line paket arasındaki farkları geçtim, HB, SW ve Active gibi başka kasa türleri arasında bile aşırı tasarım farkı var. Mümessil paket sedanlar zaten bir halta benzemiyor. Ama st-line olduğu zaman hele bir de temiz güneşli bir gündeyse trafikte dönüp dönüp tekrar baktırıyor.Sözüm daha çok sedan versiyonu için, yoksa SW versiyonu ve st line hb versiyonu her türlü iyi duruyor
Fotodaki HB BENŞu makine de şişirilmiş içi boş fluence'a benzetildiğine göre bir yaşıma daha girdim demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 43872
Ekli dosyayı görüntüle 43873
Zonguldak'ta 3 4 tane var mavi hb st line. Bir tanesi de 35 plakalı hatta. Trafikte masmavi rengiyle dolanırken inan diğer araçların çoğu gölgede kalıyor. Keşke içi de biraz güzel olsaydı ama işte hem tipi hem sürüşü aşırı güzel bir makine.Fotodaki HB BEN
Neymiş ya bu arkadaşın cezası bir bakayım.
BMW'nin neredeyse tüm modelleridir.
Zonguldak'ta 3 4 tane var mavi hb st line. Bir tanesi de 35 plakalı hatta. Trafikte masmavi rengiyle dolanırken inan diğer araçların çoğu gölgede kalıyor. Keşke içi de biraz güzel olsaydı ama işte hem tipi hem sürüşü aşırı güzel bir makine.