Siz bu iki araçtan hangisini beğeniyorsunuz?
Honda nsx;
3.0 lt 274 hp v6 vtec
ferrari f355;
3.5 lt 380hp v8
Honda nsx;
3.0 lt 274 hp v6 vtec
ferrari f355;
3.5 lt 380hp v8
Sonuna kadar katılıyorum.NSX bir efsanedir bende her zaman onun yeri farklıdır ama ferrari ye gelecek olursak NSX kadar benim gözümde bir değeri yok. Ama demiyorum ki Ferrari değersiz son derece güzel ve değerli bir araba ama dediğim gibi bir efsane olan NSX değil benim kanaatimde
Hocam tiguan testinde verilen örnek gibi;biri Anadolu ateşi biride yöresel halk oyunları ekibi gibi,tarzları çok farklı. Ama benimde tercihim japon tarzı olurdu...NSX bir efsanedir bende her zaman onun yeri farklıdır ama ferrari ye gelecek olursak NSX kadar benim gözümde bir değeri yok. Ama demiyorum ki Ferrari değersiz son derece güzel ve değerli bir araba ama dediğim gibi bir efsane olan NSX değil benim kanaatimde
Aynen ama o hafif hiper arabalara kayıyıorferrari f40
Abi haklısın ferrarinin kalitesi tartışılmaz ama honda'da yağsız gidiyormuş öyle diyorlarİkiside döneminin efsane araçlarından ama Ferrari'nin kalitesi herzaman için tartışılmaz.
Tercihim Berlinetta
Daha ne olsun işte tam japon kalitesiHonda benzin yerine ayran koyunca bile çalışıyor diyorlar esas.
Valla ben NSX'te zeytinyağı konulduğu taktirde F335'e 2 boy diye duydum.Abi haklısın ferrarinin kalitesi tartışılmaz ama honda'da yağsız gidiyormuş öyle diyorlar