Ev interneti tavsiyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Bu ay Vodafone adsl ile sözleşme dolacak.
Bana ucuz 45 lirayı aşmıyacak sınırsız ama adil kotalı internet tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bağlantı hızım düşük, kablo net ve uydu net gibi imkanlar yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba
Bu ay Vodafone adsl ile sözleşme dolacak.
Bana ucuz 45 lirayı aşmıyacak sınırsız ama adil kotalı internet tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bağlantı hızım düşük, kablo net ve uydu net gibi imkanlar yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam merhaba, 60 liraya Turk.net var. Türk Telekom sağladığı hizmet bakımından pek iyi değil. Taahhüt ettikleri hızları veremiyorlar. Uydunet tavsiye edecektim fakat o da imkanlar dahilinde değilmiş.

Superonline var bir de. Onun dışında pek önermem.

Fiber alt yapısı var ise 57TL ye hem internet hem ev telefonu hemde bahsettiğim televizyon yayınını veriyor superonline. Ev telefonu faturasındanda kurtarır adam gibi tv izlersin. Ev telefonu kullanımınız varmı bilmiyorum ama sanırım ip telefon hattı veriyolar bi arayıp bilgi almakta fayda var belki yeni geçenlere kampanyası falan vardır vs vs. Link

Hocam benim önerim superonline adamlar verdiği sözün arkasında duruyorlar. Türk telekom'un alt yapısını kullanmasına rağmen superonline türk telekomdan daha hızlı superonline ilk üç ay ücretsiz kampanyası olması lazım yanlış hatırlamıyorsam bir göz attın.

Hocam merhaba, 60 liraya Turk.net var. Türk Telekom sağladığı hizmet bakımından pek iyi değil. Taahhüt ettikleri hızları veremiyorlar. Uydunet tavsiye edecektim fakat o da imkanlar dahilinde değilmiş.

Superonline var bir de. Onun dışında pek önermem.
Genelleme yapmayalım bence. Ben TurkNet kullanıyorum 75mbit. Wifi ile 63 mbit, kabloyla 71 - 73 mbit arası alabiliyorum. Konunun turknet ile alakası yok. Her ne kullanırsanız kullanın, bölgenizdeki altyapının (TT) kalitesiyle doğru orantılı hizmet alıyorsunuz. Yani Vodafone'da olsa, DSmart'ta olsa, TurkNet'te olsa temel altyapının (sokaktaki kutu cinsi, kutunun eve olan uzaklığı vs) durumuyla alakalı. Ayrıca sadece internet hizmeti olarak görmemek lazım. Bu fiyatın içinde (59.99₺) sabit telefon hizmeti veriyorlar. Adamlar aylık 1000 dk yurtiçi, yurtdışı, cep tel, sabit hat tanımlıyorlar. Üstelik ev numaranızı değiştirmeden.

Genelleme yapmayalım bence. Ben TurkNet kullanıyorum 75mbit. Wifi ile 63 mbit, kabloyla 71 - 73 mbit arası alabiliyorum. Konunun turknet ile alakası yok. Her ne kullanırsanız kullanın, bölgenizdeki altyapının (TT) kalitesiyle doğru orantılı hizmet alıyorsunuz. Yani Vodafone'da olsa, DSmart'ta olsa, TurkNet'te olsa temel altyapının (sokaktaki kutu cinsi, kutunun eve olan uzaklığı vs) durumuyla alakalı. Ayrıca sadece internet hizmeti olarak görmemek lazım. Bu fiyatın içinde (59.99₺) sabit telefon hizmeti veriyorlar. Adamlar aylık 1000 dk yurtiçi, yurtdışı, cep tel, sabit hat tanımlıyorlar. Üstelik ev numaranızı değiştirmeden.
Hocam zaten ben Turk.neti yermedim ki. Aksine adamlar AKK'yi kaldırdı. İyi bir yoldalar.

Oturduğum muhitin interneti bu :(. adres sorgulayınca 35 mps çıkıyor :(

Untitled.png

35 Mbit dediğine bakmayın hattınızın durumuna göre hız artabilmekte. Ben de TürkNet kullanıyorum. Hizmeti almadan önce sorgulama ekranında 35 Mbit yazıyordu fakat 60 Mbit hızı alabildim. Hizmetin kalitesi kullandığınız internetin türüyle de çok alakalı. Misal ben bundan önce ADSL hizmeti kullanıyordum ve hiç memnun değildim. Sürekli kopmalar yaşanıyordu. Artık VDSL hizmeti alıyorum ve çok memnunum. Bu zamana kadar neden bu hizmeti almadığım için fazlasıyla pişmanım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...