F1 2020: Lewis Hamilton’ın COVID-19 testi pozitif çıktı, Sakhir GP’de Hamilton’ın yerine George Russell yarışacak!

Baris Inselel

Yönetim
Editör
2,170
Yedi kez Formula 1 Dünya Şampiyonu olan Mercedes-AMG pilotu Lewis Hamilton’ın COVID-19 testi pozitif çıktı. Sakhir GP’de yarışamayacak olan Lewis Hamilton’ın yerine Williams Racing pilotu George Russell yarışacak.
Formula 1 tarafından yapılan açıklamada Lewis Hamilton’ın girdiği son COVID-19 testi pozitif çıktı. Lewis Hamilton’ın bu hafta sonu yapılacak olan Sakhir GP’de yer almayacağı açıklanmıştı yerine ise kimin geçeceği belli değildi.

Takımın yedek sürücüleri Stoffel Vandoorne ve Esteban Gutierrez koltuk için adayken Nico Hulkenberg daha güçlü bir adaydı. Açıklamada, Hamilton’un bugün Sakhir GP öncesi girdiği PCR testinin sonucunun pozitif çıktığına ve Bahreyn’deki COVID-19 protokollerine uygun şekilde izole edildiğine yer verildi. Lewis Hamilton’un temas ettiği kişiler ile ilgili gerekli tüm protokoller de gerçekleştirdi açıklamasında bulunuldu.


Mercedes-AMG Formula 1 takımı ise, “Hamilton’ın COVID-19 testinin pozitif çıktığını ve bu hafta sonu Sakhir GP’ye katılmayacağını...

Okumaya devam et...


 
Hamilton Russel için "geleceğin şampiyonu" lakabını kullanıyordu. Eminim bu seçimde hamiltonun da fikrini sormuşlardır ve haliyle Russell ın yarışmasında büyük pay sahibi hamiltondur
 
  • Beğeni
Tepkiler: M.Shadows