hangi link bu? RSA mı? eğer o ise ilginç değilBu arada yeni düşmüş sanki ilginç adanadaki 1,16![]()
Buarada yağ için hb den siparişimi vereceğim son kararım ne olmalı![]()
aynen daha öncede videolarını izlemiştim buaraba ile ilgili,ama çok güç alıp bagajda böyle gezmek istemiyorum.hangi link bu? RSA mı? eğer o ise ilginç değil![]()
kimyager onlaraynen daha öncede videolarını izlemiştim buaraba ile ilgili,ama çok güç alıp bagajda böyle gezmek istemiyorum.superchips bana şimdilik yetiyor bakalım buara ışık şubu yanmadı ilerleyen zamanlarda ne olcak göreceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 11874
kimyager onlar![]()
Olmayacak iş değil aslında ya.Hiç büyük konuşma, bi bakmışsın sen de kimyager olmuşsun![]()
sakinOlmayacak iş değil aslında ya.
Olmayacak iş değil aslında ya.
Bu video ilginç geldi,onun için denemek lazım canlı canlı,daha sonra 3 silindir rsa 136 lıkla kalkıyor.170 lik rsa yı geçiyor rsa 155-160 beygir gibi tahmini.N13 standart 3 silindirliyi geçiyor,3 silindirli rsa standart n13 geçiyor,118 170 lik rsa 180lik? 3 silindiri geçiyor,kafa karıştı.
Nasıl yaniBu benim videom![]()
Bu yağ konusunu 2CR'den Mert Hamut'la konuştum; Ferhat usta yakın zamanda açtığı bir motoru görünce şoka uğradığını hayatında gördüğü en temiz motor olduğunu söylemiş, araç sahibi aldığından beri Mobil 1 Esp serisini kullanıyormuş.Yağ olayına gelincede sanki 0-40 daha yakın banaMotuluda inceledim değerler iyi gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 11875
2cr aslında hep motul iyidir diye bahsediyordu videolarında,demek onlarda mobile döndü.Bu yağ konusunu 2CR'den Mert Hamut'la konuştum; Ferhat usta yakın zamanda açtığı bir motoru görünce şoka uğradığını hayatında gördüğü en temiz motor olduğunu söylemiş, araç sahibi aldığından beri Mobil 1 Esp serisini kullanıyormuş.
Mert Hamut da Motul kullandığını ve her yağ değişiminde engine flush yaptığını söyledi. Mobil kullanılan motoru söktükten sonra temizlemek için sadece benzin akıttıklarını, Motul kullanılan motoru temizlemek için fırça kullandıklarını söyledi. Açıkçası iki markayı da kullanmış biri olarak şaşırmadım. Ben esp 0w40 tercih ediyorum, 5w30 da iyidir farketmez.
Ya kesin olarak şu şu daha iyidir diyemeyiz çünkü bu firmaların bütün yağ modellerini kullanmadık ama dünyanın en zengin petrol ve yağ üreticisi sonuçta ExxonMobil.2cr aslında hep motul iyidir diye bahsediyordu videolarında,demek onlarda mobile döndü.