Fabrika çıkışı deri koltuklu efsane kasa corolla

emiryouone

emirhan nalbant
Senkromeççi
5
21
Marka
Toyota
Şu anda 97 model corolla sahibiyim aracı ilk satın aldığımda koltuklarında kılıf vardı kötü durduğu için çıkardım ve aracın kendi koltuklarının deri olduğunu gördüm fakat gördüğüm diğer corollalar kadife koltuklu biraz araştırdıktan sonra aynı şekilde deri koltuğa sahip bir araç daha buldum fakat araç amerikadaydı şu anki koltukların orijinal fabrika çıkışı deri olma ihtimali nedir bir bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.

İsteyen olursa koltukların fotoğrafını atabilirim.

orijinal deriler genelde süngere dikişli olur, eski arabaların deri koltuğu genelde gergin oluyor ve çatlamaya müsait bir yapıdadır,

buraya fotoğraflarını atarsanız daha iyi olur

Koltukların bunlar orijinal olma ihtimali nedir

Ekli dosyalar

• IMG_3684.jpeg
    IMG_3684.jpeg
    1.7 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3681.jpeg
    IMG_3681.jpeg
    1.6 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3680.jpeg
    IMG_3680.jpeg
  • IMG_3683.jpeg
    IMG_3683.jpeg
  • IMG_3682.jpeg
    IMG_3682.jpeg
  • IMG_3679.jpeg
    IMG_3679.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 0
Koltukların bunlar orijinal olma ihtimali nedir
koltuklar hiç yıpranmamış olsaydı orijinal değil derdim, kullanılan derinin rengi ve görünümü çok suni duruyor,

ama çatlaklara bakınca orijinal gibi duruyor, özellikle şöför koltuğunda süngerin gözüktüğü patlak kısım belli ediyor,

keza sonradan deri yapılmış olsa bile arka koltuktaki gibi çatlamaz, genelde suni deri kullanılıyor çünkü,

çok düşük bir ihtimal, önceki sahipleri koltuğun orijinal döşemesini söküp komple gerçek deri kaplattıysa durum başka,

diğer ilanlardaki koltukların döşeme rengi aynı mıydı? çizgiler, dikişler falan

koltuklar hiç yıpranmamış olsaydı orijinal değil derdim, kullanılan derinin rengi ve görünümü çok suni duruyor,

ama çatlaklara bakınca orijinal gibi duruyor, özellikle şöför koltuğunda süngerin gözüktüğü patlak kısım belli ediyor,

keza sonradan deri yapılmış olsa bile arka koltuktaki gibi çatlamaz, genelde suni deri kullanılıyor çünkü,

çok düşük bir ihtimal, önceki sahipleri koltuğun orijinal döşemesini söküp komple gerçek deri kaplattıysa durum başka,

diğer ilanlardaki koltukların döşeme rengi aynı mıydı? çizgiler, dikişler falan
Google’da gördüğüm Amerika’daki diğer araçta dikişler ve koltukta kullanılan deriler aynı renkti ama Türkiye’de 1400 tane ilana baktım 92-98 yılları arasında hepsinin kadifeydi chatgpt gibi araçlara sorduğumda da sadece Japonya ve Amerika’ya bu opsiyonun sunulduğunu söyledi

Son düzenleme:
Google’da gördüğüm Amerika’daki diğer araçta dikişler ve koltukta kullanılan deriler aynı renkti ama Türkiye’de 1400 tane ilana baktım 92-98 yılları arasında hepsinin kadifeydi chatgpt gibi araçlara sorduğumda da sadece Japonya ve Amerika’ya bu opsiyonun sunulduğunu söyledi
O yillarda o kasayi kim ozel sipariş ile almış olabilir ki? Oyleyse eğer allah ne verdiyse doldurmuştur.