HABER FCA'da Marchionne depremi: Alfredo Altavilla istifa etti!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Fiat-Chrysler grubu CEO’su Sergio Marchionne’nin rahatsızlığından dolayı görevinden alınmasının ardından yeni istifalar gelmeye başladı. Grupta pek çok bölgenin yönetiminden sorumlu Alfredo Altavilla istifasını açıkladı!

TOFAŞ’ın eski CEO’su Alfredo Altavilla, FCA’dan istifa etti!

Marchionne’nin geçen hafta girdiği ameliyattan komada çıkmasının ardından Fiat-Chrysler grubu kırmızı alarma geçti. Grubun başına Jeep’in patronu Mike Manley’in geçmesinin ardından Avrupa ve EMEA bölgesi sorumlusu Altavilla’nın istifa ettiği öğrenildi. Altavilla, gelecek yıl emekli olmaya hazırlanan Marchionne’nin yeri için en büyük adaylardan biri olarak gösteriliyordu.

Kariyerine 1990’lı yıllarda Fiat SpA’da başlayan 54 yaşındaki isim, 2005-2006 yıllarında TOFAŞ’ın başına geçirilmişti. Son olarak 2012 yılında FCA Avrupa ve EMEA başkanlığı görevine getirilen başarılı yöneticinin Ağustos ayında görevinden resmen ayrılacağı bildirildi.

Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım