HABER Ferrari istediğini alamazsa Formula 1'den çekilebilir!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Formula 1’de 2021 yılında yenilenecek motor kuralları ile ilgili belirsizlik sürüyor. Ferrari, önerilen motor düzenlemelerinin onaylanması durumunda Formula 1’den çekilebileceğini açıkladı.

Marchionne: Koşullar uymazsa Ferrari Formula 1’den çıkabilir!

Ferrari CEO’su Sergio Marchionne, diğer üreticiler gibi yeni kurallara karşı olduklarını çok sert bir şekilde dile getirdi. Marchionne; “Liberty’nin maliyetleri aşağı çekmek gibi politikalarını destekliyoruz. Ama güç ünitesinde standart parçaların kullanılması gibi eşsiz yapıyı bozacak şeyler seriyi küresel bir NASCAR organizasyonundan farksız hale getirir. Eğer bu koşullar markamızın genlerine ve satışlarımıza zarar verirse oyundan çıkmayı düşünebiliriz.” şeklinde konuştu.

1950’den beri Formula 1’de olan Ferrari, sporun kuruluşundan beri yarışan tek takım olarak dikkat çekiyor. 2021 sezonundaki yeni düzenlemeler arasında bütçe limiti, motor yapısında bazı parçaları standartlaştırarak harcamaları kısıtlamak ve motor devrini arttırmak gibi maddeler bulunuyor. Mercedes, Ferrari ve Renault yeni motor kurallarını beğenmediklerini ifade ederken, yarın düzenlenecek Strateji Grubu toplantısında daha fazla detay paylaşılacak.

Read the whole post here.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım