Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Markanın tarihindeki ilk dört kapılı ve dört kişilik modeli Purosangue, İtalyan Auto&Design dergisi tarafından 1984 yılından bu yana düzenlenen Otomobil Tasarım Ödülü’nde;  “2023’ün En İyi Seri Üretim Otomobili” seçildi.
Ferrari, İtalyan Auto&Design dergisi tarafından 1984 yılından bu yana düzenlenen Otomobil Tasarım Ödülü’nde, iki farklı ödüle layık görüldü. Purosangue, Seri Üretim Otomobil Kategorisi’nin kazananı olurken; Flavio Manzoni yönetimindeki Ferrari Tasarım Merkezi ekibi 2023 Otomobil Tasarım Ödülü’nün Marka Tasarım Dili Kategorisi’nde ödüllendirildi.
Markaların tüm ürün yelpazesindeki resmi tasarım dilinde en iyi tutarlılığı sağlayan ekibin çalışmalarını ödüllendiren Otomobil Tasarım Ödülü, otomobil tasarımının gelişimine önemli katkılarda bulunan projelere veriliyor. Kazanan, Auto&Design dahil olmak üzere önde gelen uluslararası otomobil yayınlarından 11 uzman gazeteciden oluşan jüri tarafından seçiliyor...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım