Merhaba. Uygun fiyata Fiat Bravo 1.6 mjet sport style 160 bin km de bir araç var. Sizce alinir mi.
Aracta Asr tuşu yok bu arada. Bu durumda aracta esp de olmuyormuş. Bunlar önemli eksikler midir?
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar,
Bir onceki aracımdı, 18 ay kullandım, 90k'da sattım. 2011 sport style siyah cam tavan 105'lik ESP olmayan versiyondu. Bakımları düzenli yapıldı ise 160bin KM hiç bir şey değil, çok uzun ömürlü motorlar ama bu araçla ilgili aşağıda sıralayacağım bir kaç olumsuz konu var, kulak ardı etmemeni tavsiye ederim.Yol tutuşu iyidir, lastklerin iyiyse ESP'ye ihtiyaç duymazsın. ayağının altında sürekli dolu bir turbo var, bas gaza o kendini kurtarır.
1) Cam tavan var ise araç kirli olduğunda kullanmamanı (en azından komple açmamanı) tavsiye ederim.
Sıkışıyor elle itekleyip kapatmak ve motoru zorlama durumunda kalıyorsun.
Fitiller yeni değilse 180 sonrası ıslık sesi yapıyor.
2) Yol sesi bu aracın bence en büyük problemi, bende ondan sattım. Conti CSC5 gibi sert bir lastikle kullanıyorsan dahada artıyor. Rezonans vs insanı sürüşte yoruyor, uzun yol cehennem oluyor.
3) Özellikle kışları motor sesi yüksek, 3 bin devir üzeri kabin içinde rahatsız oluyorsun.
4) Kaldırıma vs çıkıp inerek park etmek zorunda kalıyorsan kule takozları çabuk yıpranıyor.
Bunların dışında ben garantiliyken kullandım, servisi deli ettim. Her tıkta gittim.
Sunroof çerçevesi kenarındaki kumaşlar çıkıyor, yaptılar.
3. viteste uğultu var ise şanzıman kulağındandır, çok sorun değil, ikna etmek zor oldu ama yaptılar.
Sis farı içleri kararıyor, değişmek gerekti, yaptılar.
Jantlar sanki replika gibi çabuk balans bozuyor, yamuluyor, değiştirtemedim.
Koltuk minderi çöktü, değiştirdiler.
Direksiyon, airbag kapağı ve vites topuzunu değiştirdiler.
Güzel asfaltta ve şehir içinde keyifli, gazlıyorsan tatmin eder.