Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Türkiye Otomotiv Pazarı’nın lideri ve aynı zamanda ülkemizdeki ilk ve en kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisini müşterilerine sunan FIAT markası, ‘Connect’ uygulamasına yeni özellikler katmaya devam ediyor.
FIAT, lansmanından bu yana 48 binden fazla kullanıcıya erişen Connect’i, dünya trendlerini ve teknoloji dünyasındaki yenilikçi uygulamaları takip ederek geliştirmeye devam ediyor. Müşteri deneyimini her geçen gün daha ayrıcalıklı bir boyuta taşıyan marka, ülkemizde geliştirilen ilk ve en kapsamlı bağlanabilirlik teknolojisi olan Connect’i giyilebilir teknolojilerin en yaygını olan akıllı saat entegrasyonuyla buluşturuyor. Gerçekleştirilen entegrasyonla birlikte akıllı saat sahibi FIAT Connect kullanıcıları, uygulamayı telefonlarına indirdiklerinde, otomatik olarak Android watch ve Apple watch’larından araçlarına erişebiliyor. Kullanıcılar böylelikle, akıllı saatleriyle araç sağlık bilgileri (akü, lastik durumu ve DPF durumu) ve yakıt bilgisine erişebiliyor, konum...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım