Bizim halkımız ne kadar önyargılı. Herşeye bu kadar önyargıyla yaklaşmayın arkadaşlar. Daha ne olacaktı ki sanki standart paket 3, güvenlik paketiyle de 4 yıldız almış ee daha ne olsun. EuroNCAP'te bence Egea hatchback kendini ispatlamıştır ve gayette başarılı bir sonuç almıştır siz ne derseniz deyin. Egea'nın aldığı notu Audi, BMW, Mercedes filan alsa hepiniz o markaları yine de yere göğe sığdıramazsınız kötü sonuç aldığı halde savunmaya kalkarsınız ama Fiat olduğu için yerden yere vururyorsunuz. Araştırın Audi, BMW, Mercedes'in Egea'dan daha kötü güvenlik sonuçlarına imza attığını görürsünüz
Ncapten kotu skor almasi mustang arayisima nokta koydu, hangi marka olursa olsun dusuk aldiysa uzak dururum, bence siz bmw mercedes audi kullanicilarina karsi onyargilisiniz herkes koru korune fanatik degil ki guvenlik konusunda sinifta kalmis bir modeli savunsun. Ayrica robotun mesaj yazip yorum yapmasi da ilginc, kimin trollu acaba..
haha bu da iyiymis dedim yapay zeka programla mi tartisiyorum yoksa yonetimden biri beni mi trollediRobot anasayfadaki yorumları taşıyor başlık altına yazılanları
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
fiat kalitesi konustu iste eski tipodan hallice diye binecek vatandas ne olsun. ucuz araba nihayetinde
Fiat dedin mi herkes güler geçer fakat unuttukları birşey var. Fiat; Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Ferrari, Maserati, Lancia, Jeep, Yamaha, İveco'yu bünyesinde barındırmaktadır. Fiat markası asla kalitesiz değildir. Fiat işi bilmiyor, daha doğrusu Türkiye’de iş yapamıyor. TOFAŞ ve Koç grubuyla iş yapmaya devam ederlerse dahada adam olamayacak. Fiat’ın durumu malesef ülkemizde böyle. TOFAŞ ve Koç grubunda kaldığı sürece Fiat ülkemizde böyle gitmeye devam edecek
Fiat peynir ekmek gibi tr pazarında satıyor Koç grubu ve tofaş'ın ne suçu var onu anlamadım.Fiat dedin mi herkes güler geçer fakat unuttukları birşey var. Fiat; Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Ferrari, Maserati, Lancia, Jeep, Yamaha, İveco'yu bünyesinde barındırmaktadır. Fiat markası asla kalitesiz değildir. Fiat işi bilmiyor, daha doğrusu Türkiye’de iş yapamıyor. TOFAŞ ve Koç grubuyla iş yapmaya devam ederlerse dahada adam olamayacak. Fiat’ın durumu malesef ülkemizde böyle. TOFAŞ ve Koç grubunda kaldığı sürece Fiat ülkemizde böyle gitmeye devam edecek
Fiat peynir ekmek gibi tr pazarında satıyor Koç grubu ve tofaş'ın ne suçu var onu anlamadım.