Eylül gibi kiralamıştık arkadaşlarla.Bir Çeşme-Alaçatı yaptık 100 km kadar kullandım diyebilirim.
Artılar:
Bagaj hacmi(3 kişinin valizi artı çadır aldı)
Motor: Çok atik,sessiz sayılır.
Şanzıman:Manueldi vites geçişleri kısa yollu kemikli spor araba hissi veriyor.(Mazda 3 teki hissiyatı yaşattı).1-2 oranları kısa 3-4 çook uzun
Arka yolcu alanı: 190 arkadaşım kafayla tavan arası 2 parmak kaldı bence hb için güzel yani 190lık adamı arkaya sığdırmak.
Klima:Eylülde izmir hala 35-37 C arasıydı.Motoru öldürmedi, hızlı soğutuyor. Bizdeki dijitaldi bu arada
Direksiyon: City modu çok rahattı ama hızlandıkça otomatik devreden çıkmıyor sanırım
Eksiler:
Süspansiyon dan dunu çok.Büyük kasislerde evet yaylanıyoruz güzel.Küçük ve sert olanlar direk böğrümde.
Yol tutuş:Esp ansızın devreye girebiliyor.Önden kaymalarda çok korktuk açıkçası.Lastikler primacy 3 tü.
Yakıt: 9 litreden aşşağı düşmedik aslında eksi saymasam olabilir atikliğe 3 kişi,klima ve bagaj doluluğuna uygun yaktı.
-- Araç kiralama olduğu için mi bilmiyorum plastiklerinde çizikler vardı tırnakla çizmek kolay gibi.
--Yalıtım 80 den sonra tekerlek sesi alıyordu
--Rüzgar 100 den sonra geldi ( çeşme yolu için belki de olağanı bu)
--Direksiyon bi yapay sertleşiyo.110 da yumuşakken 120 de bi anda ağırlaşıyor ara formu yok sanki.
Sadece 100 km kullandığım için aklımda kalan bunlar.İyi pazarlar