Fiat Fiorino bakım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinanknc

Profesör
136
Arkadaşlar merhaba aracımız fiat fiorino 1.3 75 hplik 60.600 de olması gereken yağ değişimi ve bakımını finallerim dolasıyla yaptıramıyorum şuan 500 km geçti tahmini bi 500 750 km arası km daha geçer. Aracın yağına baktım biraz siyahtı. Okula gidip gelirken kullanıcam aracı motorda bir sıkıntı olur mu diye çekincelerim var size danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler. Hayırlı forumlar

Dizelde yağ zaten siyah olur hemencecik kararıyor ondan yana korkunuz olmasın ama bakımı aksatmayın bi sıkıntı yaşamazsınız ama bi sıkıntı yaşayacakmış gibi hareket edin dikkatli olun devir çevirmeyin çalıştırınca bekleyin bi kaç dakika

Dizelde yağ zaten siyah olur hemencecik kararıyor ondan yana korkunuz olmasın ama bakımı aksatmayın bi sıkıntı yaşamazsınız ama bi sıkıntı yaşayacakmış gibi hareket edin dikkatli olun devir çevirmeyin çalıştırınca bekleyin bi kaç dakika
Eyvallah usta sağolasın ama multijet insanı delirtir devir çevirmezsen gitmiyor namussuz :)

bir şeycik olmaz, BMW servisi 20 binde bir bakıma çağırıyor da sen üç beş km geciktin yatak mı saracak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...