Bence de farlar zenon olsa daha iyi mercekli hemÖn sisler pek hoşuma gitmedi amplün tonu fakat arabanın maşallahı var çok temiz ve diri duruyor. Allah kaza bela vermesin.
Makyajlı stopları çok pahalıbenimki Allahtan ilk çıkan stoplardan
![]()
TeşekkürlerDiri duruyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler bakım yapmaya çalışıyoruz elimizden geldiğinceAraba yaşına göre çok iyi görünüyor. Genelde Fiat'lar çabuk yaşlanır ama sizinki istisna.
Yolda gerçekten 5 tokmak ın hakkını veriyor abi Fiat bence motor olarak geliştiriyor kendisini vede gayet memnunum aracımdan5 tokmak gibisi var mı yaa ....
2011 de 1,6 Marea vardı bende ondan sonra aldığım birçok favori model araç yerini tutmadı bende
Kazasız belasız günlerde kullanın.
Sislerde mavi zenon var akşam daha net ve belirgin çıkıyorÖn sisler pek hoşuma gitmedi amplün tonu fakat arabanın maşallahı var çok temiz ve diri duruyor. Allah kaza bela vermesin.
Farlar bi xenon a çevirdim şimşek etkisinide unutmadımBence de farlar zenon olsa daha iyi mercekli hem
Komple stop a 500 tl isteyeni gördüm sayfalarda ve tek fiyatıydıAynen öyle, arkadaşımda var 1,6 sağ arkanın kırmızı cam kısmı kırıldı. Bulamadık
Bu arada kazasız belasız.
Ben ilk başta ön yargılı olarak aldım aracımı fakat kullandıkça kullanısım geldibu aracın sıfırını şuanda ki çoğu yeni araçlara tercih ederdim bu araçları bilmek için binmek gerekli![]()
Aynen öyle vallahi hocamitalian stallionMaşallah çok güzel diri araç
Sesi pardon böğürmesi bile yeter
![]()
Amin İnşallah Cümlemize kesemizi zorlamayacak kadar masraf çıkarsınAllah güzel günlerde kazasız belasız binmeyi nasip eder İnşallah![]()
Amin inşallah cümlemizeMaşallahı var hocam Allah kaza bela vermesin![]()