KAPALI FİAT OTOMATİK

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet104
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seninde böyle şeyler demen gerekmezdi. adam olun biraz. ben kibarım sadece bişey sordum. adamlar gırgıra alıyo beni
Tamam ciddi cevap verelim:
  1. Öncelikle forum ortamında büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir ve yanlıştır.
  2. Üslubunuz samimiyetten uzak ve emrivaki, hoş değil.
  3. Bilgi vermemişsiniz; kaç model, yakıt türü, kriterleriniz. Biz müneccim değiliz veya Bravo' nun baştan aşağıya tarihini anlatacak da değiliz.
  4. Kendi yaşıma bakıyorum ve benden çok yüksek ihtimalle yaşça büyük birinin niye dalga geçtiğimizi anlamayıp atar koymaya çalışmasına şaşırıyorum.
Umarım anlamışsınızdır, kırmak değil mizahi bir ortamla harman edip olumsuz durumu düzeltmek istiyoruz.

Hayırlı Forumlar.​

kime atar koymussum. hayır anlamıyorum. büyük yazdıysam ne olmus. bu kadar abartmanızda dalgaya almanızdaki sebep cidden bunlarsa bu siteye bidaha girmem.

Herkese merhaba. Otomatik vitesli Fiat Bravo almayı düşünüyorum. Araçtaki şanzıman hakkında ve genel olarak araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi akşamlar.

Tek bildiğim şanzımanı tam otomatik değil, yarı otomatik. 5 ileri dualogic şanzıman var. O şanzımana sahip araba kullanmadım, bilgim yok. Google'a dualogic yazınca ekşi'de vs. bilgiler, kullanıcı görüşleri çıkıyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...