KAPALI focus 1.0 ecoboost

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Panzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 1.0 ecoboost un tek eksisi lpg takılamıyor olması. O da ikinci elde arabanın değerini düşürecektir. Çünkü bu araba 5 yaşına geldiğinde, bu arabayı almak isteyen adam, ikinci el araba aldığından, yüksek ihtimalle sürüşün ekonomik olmasını bekleyecektir. O sebeple ikinci el vakti geldiğinde alıcılar atmosferik 1.6 veya dizel muadillerine yönelecektir.
Onun dışında ise güzel motordur diyorlar. Atmosferik 1.6ların performansını aratmaz, hatta bazı durumlarda geçer bile.

Malum siteyi her açtığımda baktığım otomobillerden. Ama henüz "ağbi 1.6'dan aşağısına binilmez" diyen denyoların zırvalarını dinlemek istemediğim için cesaret edip de alamadım.

Focusu bilmiyorum ama Fiestada 1.0 motor alınabilir bir seçenek. Sıkıştırınca çok yakması dışında performans yönünden hiçbir eksiği yok. Motor sesi diğer benzinlilere göre daha mekanik bir tınıya sahip. Hafifliğinden dolayı 180 e kadar hızlanması da fındık boyundaki motordan beklemeyecek kadar iyi :) Fakat sizin durumunuz için dizel almak daha akıl kârı.

valla bu 1.0 ların arasında en uygunu tsi lar gibi geliyo bana,sürmedim ama yolcu olarak bindiğim fiestada sanki bi hantallık hissetmiştim ama çok göreceliydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...