Focus 2'yi bu şekil yapsam ceza yer miyim?

revocumrevo

Barış
Taklacı Güvercin
1 Kas 2021
17
3
295
28
Kayseri
Marka
Opel
Selamlar ben komşu şehre gidip geliyorum. Haliyle çevirme oluyor. Ben de bu şekil ön-arka tampon taksam ceza yer miyim, yersem ne kadar yerim? Arabayı bağlarlar mı?
image.jpg
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,205
45,797
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Bu araç bu eklentiler yüzünden ceza yemez. Ama çevirmeden geçen 10 araç varsa içinden ilk seni alır çevirirler, sen geç dedikleri bir çevirmeye çok az denk gelirsin, normal bir arabayı bir kez kontrol ediyorlarsa seninkini biraz daha kontrol ederler.

Yani olay tam şu


Zevkler ve renkler diyerekten görseldeki bodykit gerçekten çok kötü. Bence hiç yaptırma.
 

S.Asil

Quadrifoglio Verde
Destekçi
Beta Programı
Stage 2
16 Eyl 2016
5,700
2
9,630
5,020
Adana
Marka
Alfa Romeo
Tokatlı bunu beğendi.

Tokatlı ölmez, şekil değiştirir.

Tokatlı kendine geldi ve başlayacak gibi arabaya lütfen destek verelim :)

@revocumrevo Bence yapmayın , polis amcalar bir şey bulup kulp takarlar kanıtlayamazsınız da , yada trafikte yanınızdan orijinal bir araba egzozla geçer polis isin bodykiti falan görür size yazabilir haberiniz olsun , Kayseri bir nebze iyi bu durumda ama başka şehirler şey kulağına kurşun :D
 

zbetk

Profesör
Beta Programı
2 Eki 2016
250
244
1,245
İstanbul
Marka
BMW
Direk olarak bu nedenden değil ama bunun dışındaki herhangi bir sebepten ceza yiyebilirsiniz. Araçta en ufak bir ceza yazılabilir kusur varsa bile onu dert eder yine yazabilirler, yani "yeter ki yazmak istesinler" modunu açmış olursunuz. He hayatınız daha aksiyonlu olur, her çevirmede gerginlikle beraber bir adrenalin hormonu salgılarsınız, gaz ver bakayım deyip egzozu kontrol ederler.

Yani polis beyfendilerin arabanın içini göremeyip, film mi var bunda diyerek beni durdurduğunu bilirim. Filmsiz camdan ceza yiyecektim, e tabi o an sen göremiyorsun kardeşim arabaya niye b*k atıyorsun diyemiyorsunuz. 😁
 
  • Beğeni
Tepkiler: mete25
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım