Herkese merhaba. 2013 model 1.6 Trend paket benzinli ve otomatik Ford Fiesta aracım var. Sabahları aracı çalıştırdıktan yaklaşık bir 10-15 saniye sonra arabanın fanı çalışmaya başlıyor ve 2-3 saniye sonra fanı kapatıyor 2-3 saniye sonra tekrar açıyor ve tekrar kapatıyor. Sürekli bunu tekrar ediyor zaman zaman kırmızı ışıkta durduğumda da 2-3 saniye süreliğine açıp kapadığını hissediyorum normal mi bu? Yetkili servise götürdüm hararet müşürünü değiştirdiler olmadı. Tekrar götürdüm Klima basınç müşürünü değiştirdiler gene olmadı. Tekrar götürdüm soketler oynamış onlarla oynadık dediler gene olmadı. En son aradığımda klima sistemini değiştirelim dediler artık götürmedim. 1200 tl para gitti sorun çözülmedi... Bu arada yolda araç ısındığı zaman fan normal şekilde devreye giriyor kesintisiz bir şekilde soğutmasını yapıyor ve susuyor sonrasında. Klimayı açtığım zamanda da fan devreye giriyor ve klima da gayet soğutuyor. Araç normalde bildiğim kadarı ile manuel klima ile satılıyor sonradan digital klimaya çevrilmiş. 2021 Haziran ayında aracı aldım hiç bir problem yaşamadım aralık-ocak ayına geldiğimizde bu sıkıntı başladı. Bu sıkıntıyı nasıl aşabiliriz bilgisi olan var mı acaba? Örnek bir ses kaydını zip dosyası olarak yükledim şimdiden Teşekkürler.