nokianlarda bu ara çok fazla üretim hatalı lastik şikayeti duyuyorum, su tahliye kanalından yere temas etmeyen kısımdan çatlayıp açılan birsürü lastik şikayeti var bayiler evet üretim hatası diyormuş ama yine de bi işlem yapılmıyormuşAynı dert bendede var. Benim dikkatimi Nokian wetproof modeli çekti. Hem 68db ses hem de a sınıf ıslak zemin yol tutuşu değeri var. Karadeniz de yaşadığım düşünülürse en mantıklısı o gibi geliyor. Bence değerlendirin. Henüz alıp kullanmadım ama yorumlar iyi.
Aah ah WetProof... Tutuşu, sessizliği, iyi güzel de bazı sorunlar var. Kanaldan çatlama, yanaktan kendi kendine balon yapma, erime gibi üretim hataları var maalesef... Bizde de bir lastik kendiliğinden balon yaptı, hem de durduğu yerde oldu. Nokian'a ise ulaşamıyoruz, ulaşılsa da kullanıcı hatası diye savsaklıyorlar... Maalesef markanın Türkiye distribütörü sıkıntılı biraz.Aynı dert bendede var. Benim dikkatimi Nokian wetproof modeli çekti. Hem 68db ses hem de a sınıf ıslak zemin yol tutuşu değeri var. Karadeniz de yaşadığım düşünülürse en mantıklısı o gibi geliyor. Bence değerlendirin. Henüz alıp kullanmadım ama yorumlar iyi.