Arkadaslar merhaba biraz birikmisim vardi uzerine kredi cektim arac bakiyorum aklimdaki arac focus 1.5dizel otomatik titanium 2.el bakiyorum Hblere baktigim zaman genelde 2015 cikiyor sedanlar ise 2015 ve uzeri,ancak aklima takilan bazi sorular var cok video izledim arastirdim genelde arka tarafina dar diyorlar bir onceki aracim corsaydi herhalde corsadan biraz daha genistir  alirken kac model ve uzerine yogunlasmaliyim kronik bir sorunu varmidir,arastirdigim kadariyla cok memnun olanlar var kullanan veya bilgisi olan uyelerden destek rica ederim.
 alirken kac model ve uzerine yogunlasmaliyim kronik bir sorunu varmidir,arastirdigim kadariyla cok memnun olanlar var kullanan veya bilgisi olan uyelerden destek rica ederim.

alirken kac model ve uzerine yogunlasmaliyim kronik bir sorunu varmidir,arastirdigim kadariyla cok memnun olanlar var kullanan veya bilgisi olan uyelerden destek rica ederim.