Ben ikinci el araba bakıyorum ve GOLF yada Scirocco almayı düşünüyorum. Siz sıfır bakıyorsunuz. Çokta güzel bir bütçe belirlemişsiniz. Sıfır otomobili ilerde satarken zarar etmek yani değer kaybetmesi durumu çok önemli bir konu. Örneğin; 2012 yılında 120.000 ₺ ödeyerek Fiat Freemont satın alanlar günümüzde otomobillerini 90.000 ₺ civarı satmaya çalışırken. Aynı yıl 56.000 ₺ ödeyerek VW Golf 1.2 TSI 105 hp alanlar şimdi otomobillerini 60.000 ₺ civarına satabiliyor. Seçimlerimiz önemli
Sedan konusunu göz ardı edebilirseniz size nokta atışı VW GOLF 1.2 TSI 110 Hp DSG tavsiye ederim. İç hacim açısından Focus ve Corolla dan aşağı kalmaz. Malzeme kalitesi, konfor, sürüş özellikleri ve yakıt tüketimi olarakta Premium sınıf araçlara en yakın arabadır GOLF. Bakın sedan olduğu halde Jetta demiyorum GOLF diyorum. Bunun dışında T 7-8 sene bir otomobili sıfır alıp binmenizi maddi kayıplar nedeniyle tavsiye etmek imkansız. Mümkünse en geç 2 yılda bir değişim yapmak en makulüdür. Aldığınız otomobile garanti uzatma yaptırmayı ihmal etmeyin. Renk ve paketlerde ikinci eli çok etkileyen durumlar. Bayiler ellerinde en ağır giden otomobilleri pompalamaya çalışırlar, sabırlı davranın ve o modelde en tercih edilen unsurları barındıran bir seçim yapmaya gayret edin. Uzun uzun yazıyorum işinize yarar İnşallah. Heyecanınızı paylaşmak keyifli oluyor
)