Ford Granada Ghia II 2.3 L

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencfotografcl

Asfalt Kurutucu
37
Arkadaşlar biraz maneviyat takıntılı birisiyim galiba babamın ilk arabası olan granadayı buldum resimlerine baktığımda aracın hatırladığım çizikleri bile hemen hemen aynı noktalar da araç antalyada biz istanbulda sattık aracı herhangi bir sorgulama ile değişen plakaları çıkar mı ?

Trafik şubeden öğrenilebilir, belki sigortadan tespit edilebilir ama ondan emin değilim

düzenleyemiyorum ama plakanın öğrenilemeyeceğini editlemem gerekiyormuş @kerpetenemir sağ olsun bi şeyi daha öğrenmiş oldum :)
Bende dün öğrendim :) bu telefondan plakayı atınca gelen bilgilerde detayı seçince arabanın kaç kez plaka değiştiği ve hangi illerde kullanıldığı çıkıyor benim arabam ilk istanbulda satılmış ilk plakası 34 sonra zonguldağa satılmış orda zonguldak plakası almış sonra tekrardan istanbula gelmiş ve şuanki plakamı almış , tam 1 sene 10 ay kasko ile kullanılmış bende bu kadae bilgi öğrenince sigortacımı kapısını çaldım plakaları öğrenmek istiyorum dedim bu mümküm değil dedi :(

Bende dün öğrendim :) bu telefondan plakayı atınca gelen bilgilerde detayı seçince arabanın kaç kez plaka değiştiği ve hangi illerde kullanıldığı çıkıyor benim arabam ilk istanbulda satılmış ilk plakası 34 sonra zonguldağa satılmış orda zonguldak plakası almış sonra tekrardan istanbula gelmiş ve şuanki plakamı almış , tam 1 sene 10 ay kasko ile kullanılmış bende bu kadae bilgi öğrenince sigortacımı kapısını çaldım plakaları öğrenmek istiyorum dedim bu mümküm değil dedi :(
5664 tramer sorgusu mu ?

ben o detay sorgusuna hiç bakmamıştım. Zonguldak'a uğradıysa o araba baskı balataya yüklenilmiş olabilir :D Bol bayırlı yolları :D

Şase veya motor no varsa elinde sigortacından rica et kac kez plaka değiştiğini hangi plakaları aldığını söyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...