- Motor: 5.0-litre atmosferik V8
- Güç: 420HP @ 6500d/d
- Tork: 530Nm @ 4250d/d
- Şanzıman: 6-ileri otomatik
- 0-100 km/s: 4.3sn
- Test tüketimi: Ortalama 15 litre/100 km
- Ağırlık: 1641kg
- Bagaj hacmi: 380 litre
Read the whole post here.
Son düzenleme:
4.3 sn 0-100 kmh, duz vitesli versiyona ait, otomatik testte de bahsettigim gibi 4.7 snRead the whole post here.
- Motor: 5.0-litre atmosferik V8
- Güç: 420HP @ 6500d/d
- Tork: 530Nm @ 4250d/d
- Şanzıman: 6-ileri otomatik
- 0-100 km/s: 4.3sn
- Test tüketimi: Ortalama 15 litre/100 km
- Ağırlık: 1641kg
- Bagaj hacmi: 380 litre
Hocam 0-100 değeri, iyi bir performans lastiğiyle 4.7'ye kadar inebilir mi bilmem ama 5'in altına kesin iner. Aynı şekilde tüketimin de 0,5lt kadar aşağı çekilebileceğini düşünüyorum. Petlas, genel olarak çok ağır lastik üretiyor. Elime aldığımda şok olmuştum.4.3 sn 0-100 kmh, duz vitesli versiyona ait, otomatik testte de bahsettigim gibi 4.7 sn
Ayrica bahsettigim ortalama 15 lt tuketim sehir ici, karisik tuketim 12 lt.
Agirlikta otomatiklerde 1670 kg, sen duz vites verilerini yazmissin
Eywallah beyler hepinize tek tek tesekkur ederim, Allah hepimize kazasiz belasiz gunler nasip etsinTest çok güzeldi, canavara tekrar tekrar Maşallah @saracer
Eywallah, dogrusu kac tur olduguna bakmadim donus capini da arastirdim ama bulamadim maalesef, ama cok genis oldugunu soyleyebilirim, sutunlu otoparklardan tek manevrada cikamadigim oluyorHocam 0-100 değeri, iyi bir performans lastiğiyle 4.7'ye kadar inebilir mi bilmem ama 5'in altına kesin iner. Aynı şekilde tüketimin de 0,5lt kadar aşağı çekilebileceğini düşünüyorum. Petlas, genel olarak çok ağır lastik üretiyor. Elime aldığımda şok olmuştum.
Ağır yanladığınız yerde aklıma geldi, direksiyon tek tarafa kaç tur dönüyor? Bir de arabanın dönüş çapı ne kadar bir bilgin var mı?
Kazasız belasız kullanmanı dilerim.
Bu bir aile otomobili degil, bu segmente 5 yildiz alan bir aracta yok zaten. Bunun yaninda euroNcap ten 5 yildiz alan renault ve fiat modellerinin de daha saglam olduguna kimse beni inandiramazAraba çok maskülen karizmatik, direksiyona ve egsoz sesine hasta olunur ama euroncap den 2 yıldız almak nedir abi