Maşallah araç çok güzel, tabii ki sahibi @saracer 'ere teşekkür ediyoruz bizi bu cuma akşamı 20 dk da olsa günlük sıkıntılardan kurtardığı için kazasız belasız sürüşler dilerim.Araç hakkındaki düşüncelerim ise hiç bir zaman Muscle Car'ları sevmedim, sevemedim ama gel gelelim her zaman saygı duyarım Muscle Car'ların felsefesi herhangi bir Avrupa spor aracından çok çok farklıdır.Örnek vermek gerekirse Aston Martin gibi güçlü bir ''Cruiser''(bkz.Uzun yol aracı) fakat onun kadar lüks ve paha meraklısı değil.Aynı zamanda düzde herhangi bir Spor 911'a yaklaşacak kadar hızlı ama virajda hafif kaniş bir 250-300 bg'lik Hot-Hatch'e karşı üzülecek cinsten kısacası anlatılmaz yaşanır cinsten bizde biraz da olsa sizlerin gözünden keşfetmiş olduk.Size tavsiyem eğer aracı satma gibi bir düşünceniz yoksa sağlam bir takım Conti lastiklerle İstanbulpark'ta çoğu aracı üzersiniz ve bunu yapmadan da satmayın derim.Yaparsanız da video çekin bizde nasiplenelim.Onun haricinde zevkinizi aldıktan sonra imkanlarınız dahilinde daha deli manyak araçlar bekliyoruz.Ben diyeyim RX-7 siz deyin başka bir araç ama Japon olsun yav...(safımıza da belli ettik)