KAPALI Ford Tourneo Courier Blackline saçmalığı

olea

Asfalt Kurutucu
95
İşyerime ihtiyaç olacağı için yeni bir minivan alayım dedim. En mantıklı seçeneklerden olan Ford Tourneo Courier modelini araştırdım. Blackline modeli görsel olarak beni çok etkiledi. Manyetik gri jantlar, üst tavan rayları, yan ve arka şeritler, deri-kumaş iç döşeme ve kırmızı dikişler gerçekten albenili bir model olmuş ancak işin aslını bayiye gidince anladım. Courier'in en üst modeli Titanium Plus ile Blackline modeli arasında sadece 1.000 TL fiyat farkı varmış ama Titanium Plus 'da 6 hava yastığı, ön-arka park sensörü, start stop, ön cam rezistans, ön koltuklar ısıtma gibi Blackline'da olmayan özellikler var. Bayideki satış temsilcisi 1.000 TL farkla Blackline alınmaz sana Titanium Plus verelim dediler gayet mantıklı. Ama mantık Titanium Plus derken kalbim Blackline modelinde kaldı. Keşke Blackline modeli donanım özellikleri Titanium Plus ile aynı seviyede olsaydı. Ford yetkilileri umarım bu saçmalıktan en kısa zamanda döner. Sizce donanımlı Titanium Plus mı yoksa gösterişli Blackline modeli mi?
 
Son düzenleme:
Hocam buna altı üstü ticari diyemezsin, son zamlarla fiyatı 100 bin TL'yi aşmış bir araçtan bahsediyoruz. Hem bu araç hafta içi ticari hafta sonu hususi ailecek kullanılacak bir model. Önümüzde 103.000 TL olan bir Blackline, 104.000 TL olan bir Titanium Plus modeli var benim demek istediğim Blackline Ford tarafından özel bir model olarak lanse edilmiş bir seçenek, madem özelse bunu 103 bin değil de 106-107 bin civarı yap donanımlı olsun, 103 veren 106-107 'de verecektir.
Aileli kullanım varsa fazla teferruata gerek yok. Güzel gözükecek diye güvenlikten hava yastığından vazgeçmek kabul edilemez. Kaza esnasında yaralanmayı kaputtaki çizgiler kurtarmıyor.