Ford Tourneo Courier Titanium plus
Fiat Fiorino Panorama Premio Yeni kasa
Birbirlerinden üstünlükleri neler
Fiat Fiorino Panorama Premio Yeni kasa
Birbirlerinden üstünlükleri neler
Bu fiati kotuleyen arkadaslar kac yil fiata binmis neye gore fiati kotulemis anlam vermedim. Fio alacaklara tavsiyem doblodan yana konfor performans ve genislik bakiminda daha iyi fio biraz hafif geliyor sanirim. Ticaride forda verilen para ziyandir baska bise degildir.
Bu fiati kotuleyen arkadaslar kac yil fiata binmis neye gore fiati kotulemis anlam vermedim. Fio alacaklara tavsiyem doblodan yana konfor performans ve genislik bakiminda daha iyi fio biraz hafif geliyor sanirim. Ticaride forda verilen para ziyandir baska bise degildir.
Fiat hakkında yapılan genellemelere kızıp Ford'a verilen para ziyandır demek... :/Dökülüyodiyen arkadaslar. Araciniza bakmazsaniz her araba dökülür. 2011 model fiat aracimi 2015 yilinda 10 numara fiat organizasyonunda 0 km sandilar. Fiat dökülüyo cekmiyor diyenler once bi genelleme yapmasin.
Ticari araclarda forda verilen para ziyandir dedim farkindaysaniz.Fiat hakkında yapılan genellemelere kızıp Ford'a verilen para ziyandır demek... :/
Baslikta panaroma yazmis arkadas eger oyleyse vergi avantaji olabilir cunku hususi otomobil geciyor panaromalar. Eger kamyonet alacaksa vergide bi fark yok abi 1.3 1.6 ayni vergiyi oduyorFiat'a laf yok
Courier daha konforlu, Ford kalitesi Fiat'tan çok daha iyi, yakıt sarfiyatı bir nebze daha iyi yüz km'de 0.5-1 litre arası maks. İstanbul veya inişi çıkışı çok memleketlerde 1.6 motor avantaj.
Manuel tercih edilecekse donanım bazında birkaç eksikliğin önemi yok tercih Courier olurdu ama ben vergi avantajı ve otomatik vites alternatifi olduğu için Fiorino'yu tercih ederdim
Baslikta panaroma yazmis arkadas eger oyleyse vergi avantaji olabilir cunku hususi otomobil geciyor panaromalar. Eger kamyonet alacaksa vergide bi fark yok abi 1.3 1.6 ayni vergiyi oduyor
Sonra fiat dökülüyorSen kullanacaksan ford al elemana vereceksen fiat al