Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
BMW, dünyanın en siyah rengi Vantablack’e boyanan Yeni BMW X6 ve gelecek nesil 4 Serisi ailesinin tasarımı hakkında önemli ipucu veren BMW Concept 4 modelleriyle Frankfurt Otomobil Fuarı’na damga vurdu.
BMW, dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan 68’inci Frankfurt Otomobil Fuarı’nda bul yıl da en yeni ve dikkat çekici modelleriyle ön plana çıkıyor. BMW’nin Frankfurt Otomobil Fuarı’ndaki en büyük sürprizi olan Concept 4, markanın gelecek modellerinde kullanacağı yeni tasarım dilini yansıtıyor. Concept 4, aynı zamanda Yeni BMW 4 Serisi modellerinin çizgileri hakkında da önemli ipucu veriyor. Tasarımcıları tarafından “BMW’nin temiz ve net tasarımını estetik duruşla birleştiren yepyeni bir çalışma” olarak tanımlanan BMW Concept 4, fark yaratan dikey böbrek tasarımı ile dikkat çekiyor. Kendine özgü Böbrek Izgarası, göze...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım