Fransızlar kasmış nediyim (3008 testi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren abide fahir beyde cok begendiler acikcasi merakimdan ötürü testine gittim:
Kisaca olmuş, begendim,
İc malzeme kalitesi: mukemmel degil ama begendim, iyi.
Konfor: test elemani arkada mcperson var dedi ama actim baktim torsiyon var ve tahmin ettiginiz gibi arkasi arada sirada bam gum yapabiliyor ama onceki pejolara gore gercekten iyi yol katedimiş genel olarak izolasyonunu da basarili buldum 135 e kadar ciktim ruzgar sesi yeni yeni gelmeye basladi(hava ruzgarliydi).
Gelelim gozumu boyayan olayaa: evet fransiz karsitiyim evet hater'ım ama İ-cocpit e ve oyuncaklarina bayildim o aluminyum şartelleri andiran dugmelere de bayildim o direksiyon uzerinden gosterge gorme olayini olumune lanetlemistim bu arabada gicbir sorun kalmamis en altta bulunan surus pozisyonumda bile direksiyonun ustunden rahatca gorunuyor ve 'pardon gosterge dedim' o ekran varya ekran neyse iste anladiniz...
Direksiyon hissiz ama direkt.
Tutuş: bilmiyorum :D bikac kez ani bi sekilde seritten seride atladim araba yuzdu, lastige bakmak aklima gelmedi ama lastik ten oldugu kanaatindeyim.
Motor: 1.6 blue hdi iste ne diyim bi 1.6 gibi gidiyo aisin iyi calisiyo ortalama test arabasi olmasina rağmen 7,6 idi
Kisaca 3008 fransiz onyargilarimi yikti "gerci 308 aşindirmisti".
Param olsa alirmiyim? Almam. Haa ne degisti almak isteyen oldugunda yok onu alacagina sunu al demem alana mani olmam yani alan pisman olmaz ne yalan soyliyim fransizlar kasmişlar, haa hala arkada torsiyon var "sinifinda tek" 4x4 opsiyon hicbir sekilde yok ve bu arabaya bagira cagira suv diyolar ama bu bi crossover
Not: serit takip sistemi de baya iyi calisiyor baya sokuyor geri iceri

130 000 tl niz olsa hangi suv u alırdınız
Elimde 130000 tl nakit varsa illaki kredi cekme imkanim da olur ve illa suv almam gerekse 30bin de kredi ceker 2.0tdi 190 bg seat ateca alirim ama yok illa 1.6 olacaksada biraz yakar ama 1.6 turbo benzinli kia sportage alirim ha yok ama illa 1.6 dizel olacaksada nissan qq alirdim.

Arabayı hiç bir şartta tercih etmediğine göre beğenmemişsin demek değil mi? :D bu arada arka takımlarda watts çubuğa var diye biliyorum şasisi opel astra delta 2 platformu ile aynı değil ama ortak yapıldı diye biliyorum

Arabayı hiç bir şartta tercih etmediğine göre beğenmemişsin demek değil mi? :D bu arada arka takımlarda watts çubuğa var diye biliyorum şasisi opel astra delta 2 platformu ile aynı değil ama ortak yapıldı diye biliyorum
Abi bak ne dedim beni biliyon fransiz antisiyim buna ragmen arabayi cok basarili buldum ben almam arac basarili ama bana hitab etmiyor sadece hani ben oncekj 3008 le kiyasla konusuyorum. Arti su arka susp olayi kendi katalogunda yaziyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-11-08-19-36-33.png
    Screenshot_2016-11-08-19-36-33.png
    293.9 KB · Görüntüleme: 227
Önceki kasa 3008 zaten bunun yanında kurbağa gibi kalıyor onun içine oturup vitesini görünce neyi simgelediğini anlamıştım direk :D
İşte yarı bağımsız yazıyor panpa :D

Sürüş hissiyatı Vag grubuna göre nasıl? Hem eğlence hem de verdiği yola oturma hissiyatı olarak. Tiguan veya Ateca ile karşılaştırabilir misin? :)

Sürüş hissiyatı Vag grubuna göre nasıl? Hem eğlence hem de verdiği yola oturma hissiyatı olarak. Tiguan veya Ateca ile karşılaştırabilir misin? :)
Vallahi tigi yle ateka yi kullanamdim daha ateca nin test arabasi henuz yok ama bicok mqb kullandim ama simdi nebiliyim diger mqb lere gore konusmak dogru olurmu bilmiyorum ama tabiki surus dinamikleri olarak tigi yle ateca daha iyidir. Bakalim ateca ya gidince yazarim

yarı bağımsız kötü yol tutar diye bişey yok benim passat b5 te yarı bağımsız arkası asla oynamaz, konforu da çok iyidir.

Vallahi tigi yle ateka yi kullanamdim daha ateca nin test arabasi henuz yok ama bicok mqb kullandim ama simdi nebiliyim diger mqb lere gore konusmak dogru olurmu bilmiyorum ama tabiki surus dinamikleri olarak tigi yle ateca daha iyidir. Bakalim ateca ya gidince yazarim

Haftasonu yapacağım bayi ziyareleri belli oldu :D

Tiguan bu arabanın yanına bile yanaşamaz. Bilmeden anlamadan yorum yapmayın , sizi ciddiye alan olabilir.

beyler konuyla alakasız ama bu testlerle ilgili bi kaç bişi sorucam bayiye teste gidiyorsunuz diyelim arka arkaya bi kaç kez teste gitsek sıkıntı çıkarırlar mı bize? açıkçası test işlerinin yabancısıyım biraz ön bilgilendirme yaparsanız başlamayı düşünüyorum

beyler konuyla alakasız ama bu testlerle ilgili bi kaç bişi sorucam bayiye teste gidiyorsunuz diyelim arka arkaya bi kaç kez teste gitsek sıkıntı çıkarırlar mı bize? açıkçası test işlerinin yabancısıyım biraz ön bilgilendirme yaparsanız başlamayı düşünüyorum
Pejo ya 2 kere gittim fiatin sadece testine 4kez gittim(egea hb, dizel otm, benzinli otm, 500x) fakat fiat boranlari sıkca ziyaret ederim, onun disinda 5-6 kes forda gittim mondeo,focus, connect pws kullandim, seat ta leon la ibiza kullandim, opele gittim insignia, astra bu hafta da mokka ya gitmeyi dusunuyorum, vw ye 3 defa teste gittim golf, passat, en son da iste amarok,
Test e gitmekten cekinme yeni arabalar geldiginde rahatca merak ettim geldim de git kimse yine mi sen diye tepki vermez hem ben musteri olmasamda hemen hemen her markaya musteri sagladigim icin hemen hemen mersinde her baide taniniyorum hatta mesela amarok geldiginde beni satis temsilcilerinden biri aramislardi buyur gel yeni canavarimiz geldi diye, dizel otomatik egea ya da davet edilmistim. Yani diyecegim o ki teste gitmekten cekinme hatta bide kamera al yanina cekim yap muhabbet et test elemaniyla eleman anlatsin sende sur keyfine bak ;)

Pejo ya 2 kere gittim fiatin sadece testine 4kez gittim(egea hb, dizel otm, benzinli otm, 500x) fakat fiat boranlari sıkca ziyaret ederim, onun disinda 5-6 kes forda gittim mondeo,focus, connect pws kullandim, seat ta leon la ibiza kullandim, opele gittim insignia, astra bu hafta da mokka ya gitmeyi dusunuyorum, vw ye 3 defa teste gittim golf, passat, en son da iste amarok,
Test e gitmekten cekinme yeni arabalar geldiginde rahatca merak ettim geldim de git kimse yine mi sen diye tepki vermez hem ben musteri olmasamda hemen hemen her markaya musteri sagladigim icin hemen hemen mersinde her baide taniniyorum hatta mesela amarok geldiginde beni satis temsilcilerinden biri aramislardi buyur gel yeni canavarimiz geldi diye, dizel otomatik egea ya da davet edilmistim. Yani diyecegim o ki teste gitmekten cekinme hatta bide kamera al yanina cekim yap muhabbet et test elemaniyla eleman anlatsin sende sur keyfine bak ;)
eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim peki test araçları kaskolu mu oluyor herhangi bir kaza durumunda bir sorumluluk alıyoz mu ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...