Fren boşalması hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CanSoylu

Profesör
8 Eyl 2016
258
353
1,445
44
İstanbul
el firenine kısaca kılasik bisiklet freni de denilebilir. çokta sağlam değildir manuel kaldırmalı olanlar belirli kullanım sonunda esneme yapar ve belirli periyotlarla tekrar ayarlanması gerekir. Yüksek süratlerde el freninin önündeki buton basılı şekilde hafif hafif kaldırmalarla yavaşlatmayı deneyebilirsin ama kopma ihtimali çok yüksek arka tekerlekler kilitlenmediği sürece durur uzun bir mesafede.
özellikle park esnasında sadece el freni çekip bırakan arkadaşlar bir aracın hafif bir teması el freninin yayını koparıp aracınızın hareket etmesine neden olabilir aracın kendini salması diye tabir edilen durum oluşmaması için öne eğimlerde geri arkaya eğimlerde 1 de tutmanınızı ve her daim tekerleklerin kaldırıma temas edecek şekilde çevrik bırakılmasını öneririm.
Lise dönemlerinde en fazla 50-60km lerde el frenini çekip parke zeminde kayardık JANTLARINI EĞEN de olmuştu diğeri de çimende çekmişti brodway de araç yere sadece sağ ön tavan ucu temas ederek tam takla atmıştı PEK ÖNERİLMEZ YANİ
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım