Garaj Yeri sitesi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba
Beyler, bu https://www.garajyeri.com/ adresinde, arabasını kiralayan veya kiralama yapan arkadaşlar, bu konuda tecrubelerini paylaşabilirmi.

Bu adresi kullanmadim ama genel olarak zamaninda arabasini kiralayan biri olarka biseyler yazmak istedim.
bir zamanlar isler kotu gittiginde aracimi kiraliyordum honda civic vardi bende 2007 senesi arabada 2007 modeldi, araci 11 ay boyunca kiraladim, 1 haftadan uzun sureligine kiralik vermedim, bir kere kazaya karisti onun disinda bir sorun olmadi, ama araba kiralayacak kisiyi gorup olcup tartip ona gore kiraya verdim, honda da saglam araba hic sorun cikarmadi...

Valla ne yalan söylüyeyim, hiç ama hiçkiraya vermek istemiyorum. Otomatik olsa sıkıntı yokta, Manual araba olunca, ister istemez kiralayacak kişi debriyajı maf eder, oda kaskoya girmez. :(

Valla ne yalan söylüyeyim, hiç ama hiçkiraya vermek istemiyorum. Otomatik olsa sıkıntı yokta, Manual araba olunca, ister istemez kiralayacak kişi debriyajı maf eder, oda kaskoya girmez. :(

iyi para birakiyor ama kiraya verdigim gun arabayi kafamda silmistim, yani artik sadece gelir getiren bir yatirim olarak gormeye basladim, arabada titiz olupta kiraya verirseniz buyuk sorun, herkesin kullanim tarzi farkli heleki kiralik araca pek nazik davranmazlar.

@inzfatih 'in dediği gibi kiraya verilecek arabayı kafadan silmek gerekiyor.Otomatik de olsa Manuel de olsa kiralık arabaya binen her kişi kılıçları çekiyor bir kere.:cool:Evin 2.arabası konumunda,parçası ucuz yatan bir araba varsa kiraya vermek mantıklı ama duygusal bağ beslediğin aracını 1 gün bile kiraya versen için içini yer gibi geliyor.

@inzfatih 'in dediği gibi kiraya verilecek arabayı kafadan silmek gerekiyor.Otomatik de olsa Manuel de olsa kiralık arabaya binen her kişi kılıçları çekiyor bir kere.:cool:Evin 2.arabası konumunda,parçası ucuz yatan bir araba varsa kiraya vermek mantıklı ama duygusal bağ beslediğin aracını 1 gün bile kiraya versen için içini yer gibi geliyor.
Evin 2. Arabasi ise zaten kiraya vericeklerini sanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...