Hocam 1.2m cash verip alınmayacak ticaret karşılığı üstüne nakit verip alınacak.Yaş 20 bu arada18 yaşında nasıl Golf 8 alıyorsunuz ya..
%100 bursu Koç İşletme + Tubitak bursu mu kazandıyorsunuz ?
Babanız Holding patronu mu ?
Nasıl ya nasıl
Babaya 1.2'luk arabayı aldıran , 2M'luğu da aldırır.
Audi S3'ten aşağısına bakma bence![]()
Çok farkettiHocam 1.2m cash verip alınmayacak ticaret karşılığı üstüne nakit verip alınacak.Yaş 20 bu arada![]()
Bir otomobil forumunda yaşım ve arabayı alma sebebimiz size niye bu kadar dert oldu anlamış değilim.Bu kadar makaraya vurmanız hoş değil.Çok farkettiGolf 1.5TSİ R-Line diyelim madem
![]()
Hocam araç ticaret karşılığı alınacağı için eldeki tek seçenek 1.0 tsi impressionAlabiliyorsan Golf 8.5 1.5 Impression bak derim, hem motor hem donanim olarak daha çok tatmin eder, 1.250-1.300 civarina 0 veriyorlardı bayiler
Anladığınız gibi ciddi değilim , olmuşken tam olsuna getiriyorum.Bir otomobil forumunda yaşım ve arabayı alma sebebimiz size niye bu kadar dert oldu anlamış değilim.Bu kadar makaraya vurmanız hoş değil.
Ticaret karşılığı eldeki tek seçenek buysa alın. Bir müddet kullanıp satın ve daha zevkli, genç işi bir şey alın derim.Hocam araç ticaret karşılığı alınacağı için eldeki tek seçenek 1.0 tsi impression
Hocam ben hem günlük binmeye hemde ara sıra ailecek binmek için 1.5 dci megane 3 gt line veya icon bakıyordum.Bu sabah megane’a vereceğimiz nakit para ile golf alma fırsatı çıktı.Golf nasip olur ve yakıt ve maliyet açısından üzmezse Golf ile devam ederim olmazsa dediğiniz gibi değiştiririm.Ticaret karşılığı eldeki tek seçenek buysa alın. Bir müddet kullanıp satın ve daha zevkli, genç işi bir şey alın derim.
doğuş grubunun yürütme maliyeti olarak hangi arabasını alırsan al cebi güzel zorbalıyor adaş. Keyif alırsın alabildiğin kadar sonra ise model yükseltirsin.Hocam ben hem günlük binmeye hemde ara sıra ailecek binmek için 1.5 dci megane 3 gt line veya icon bakıyordum.Bu sabah megane’a vereceğimiz nakit para ile golf alma fırsatı çıktı.Golf nasip olur ve yakıt ve maliyet açısından üzmezse Golf ile devam ederim olmazsa dediğiniz gibi değiştiririm.
Golf işi iptal gibi duruyor ama bakalım.doğuş grubunun yürütme maliyeti olarak hangi arabasını alırsan al cebi güzel zorbalıyor adaş. Keyif alırsın alabildiğin kadar sonra ise model yükseltirsin.
1,5 sene 25.000 km kadar kullandım, İstanbul şehir içi karma tüketimim, yanlış hatırlamıyorsam 6.7 lt/100 km idi, uzun yolda sakin giderek rahatça 5.5 ları görürsünüz. Hızlanması gidişi 1.0 motorlu bir araç için yeterliydi.