Aracı yaklaşık 4-5 ay önce almıştık. biz her zaman shell’den alırız hiçbir zamanda problem yaşamadık, Passat vardı 2 yıl önce dizel, onda oluyomuydu hatırlamıyorum ama, ilk başlarda iyidi özellikle son 1 aydır sıklaşmaya başladı, araç fan çalıştırıyor, çalıştırmasa bile devir 1000-1100 de kalıyor bu DPF biliyorum, otobana çıkıp devirli kullanmaya çalışıyorum, zaten genelde hızlı kullanırım ama İstanbulda ne kadar hızlı kullanılır ?
Bu yakıttan mı sizce ? İnternette birisi shell’den alıyodum bp’ye geçtim artık olmuyor demiş var mı böyle bişey ? Pek rahatsız etmiyor ama o arkadaşın dediğinden sonra shell’de şüphe oluştu bende.
Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarım varsa bilgilendirirse çok iyi olur, teşekkürler.
Bu yakıttan mı sizce ? İnternette birisi shell’den alıyodum bp’ye geçtim artık olmuyor demiş var mı böyle bişey ? Pek rahatsız etmiyor ama o arkadaşın dediğinden sonra shell’de şüphe oluştu bende.
Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlarım varsa bilgilendirirse çok iyi olur, teşekkürler.